luni, 9 martie 2009

Poate sa uite de maritis. Naomi se iubeste cu un barbat insurat

Visul topmodelului de a se marita cu miliardarul rus Vladislav Doronin a fost spulberat, cel putin pentru moment, din cauza unei probleme tehnice, si anume ca iubitul ei este insurat de 21 de ani si are un copil.



Multtrambitata nunta dintre topmodelul Naomi Campbell si miliardarul rus Vladislav Doronin nu are nicio sansa sa se materializeze in perioada imediat urmatoare, asa cum era programat. Conform "News of the World", omul de afaceri este insurat de mai bine de 21 de ani si are si o fetita in varsta de 12 ani. Mai mult, Ekaterina, nevasta lui Doronin, nu are nicio intentie sa divorteze si considera ca Vladislav nu o iubeste pe Naomi.

Ekaterina refuza sa divorteze


"Relatia dintre Naomi si Vladislav nu poate fi caracterizata decat drept o simpla aventura. El este insurat cu mine si formam inca un cuplu. Femeia asta se minte singura. Cum poate anunta ca se marita cu el cand Vladislav este deja insurat?", a declarat recent sotia lui Doronin. "Inteleg foarte bine ce planuri si-a facut. Vrea sa prinda ultimul tren, adica pe Vladislav, inainte sa implineasca 40 de ani si sa ramana insarcinata, numai ca asa ceva este imposibil. Familia mea este foarte jenata si dezgustata de aceasta poveste", a adaugat Ekaterina, care a recunoscut, totusi, sa sotul ei are o inima mult prea zburdalnica. "Naomi are un trecut dubios, e o femeie violenta si care a avut probleme cu drogurile. Imi este inferioara, iar sotul meu are nevoie de ea si de cunostintele ei doar ca sa isi poata promova afacerile", a mai declarat sotia lui Doronin, suparata ca modelul s-a instalat intr-una dintre casele familiei Doronin de la Moscova si se comporta ca si cum s-ar fi casatorit deja cu miliardarul. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats