luni, 9 martie 2009

Prietenul lui Adi Mutu Si al lui Adrian Ilie traieste o drama inimaginabila. A aflat dupa 7 ani ca nu-i copilul lui!

Fostul fotbalist al Stelei, "Gusti" Calin, cere sa se stabileasca in instanta cine este tatal natural al minorului pe care il crede copilul sau. In paralel, sotia lui Calin i-a deschis proces de paternitate unui afacerist irlandez!


Telenovela e putin spus! E vorba mai degraba despre o uluitoare drama afectiva, prin care trece un cunoscut fost fotbalist, cu legaturi stranse in anturajul "nationalei", prieten atat cu Adi Mutu, cat si cu Adrian Ilie (cu care este, mai mult, si partener de afaceri)!



Augustin Calin, poreclit "Gusti", a jucat la Steaua, la Dinamo, dar cariera i-a fost umbrita de ghinioane teribile.
In viata privata insa parea implinit. Pana de curand, cand a aflat ca fiul sau, in varsta de 7 ani, ar putea fi, de fapt, copilul natural al altui barbat!
Povestea de dragoste dintre "Gusti" (36 de ani) si sotia lui, Florenta, s-a legat cu multi ani in urma. A fost o iubire pasionala, iar nimic din acea perioada nu anunta "furtuna" de acum! In decembrie 2001, Florenta a adus pe lume un baietel, pe care "Gusti" Calin l-a si recunoscut. Ulterior, dupa nunta din 2002 a celui mai bun prieten al sau, Adrian Ilie, Augustin a cerut-o in casatorie pe Florenta. Cunoscutii lor ne-au declarat ca fostul fotbalist s-a decis sa faca acest pas, dupa ce Florenta a prins buchetul miresei la acea nunta!
In 2005, "Gusti" Calin s-a transferat in Italia, la o echipa de amatori. Intr-un interviu dat la acea vreme el marturisea ca intentioneaza sa se stabileasca in Italia, intr-o mica localitate de pe malul Mediteranei, cu Florenta si copilul lor. Motivul: copilul suferea de o boala respiratorie, iar clima mediteraneana ii era recomandata de medici. Cu toate acestea, in vara anului trecut, Calin s-a intors in Romania ca sa lucreze cu Adrian Ilie in firma acestuia de impresariat. Din declaratiile unor persoane apropiate lui reiese ca relatia cu Florenta scartaia serios. Lovitura de teatru a venit in urma cu o luna: Calin si-a dat sotia in judecata, cerand sa se stabileasca cine este tatal adevarat al baietelului lor! Practic, fotbalistul aflase ca sotia lui a avut o relatie cu un alt barbat in perioada in care a fost conceput minorul si banuia ca femeia i-a ascuns un lucru groaznic!

Doamna Calin si-a dat amantul in judecata!

La doar o zi dupa ce fusese chemata in instanta, sotia lui Calin a deschis si ea un proces. Surprinzator, ea a dat in judecata nu pe sotul ei, ci pe un alt barbat, cerand instantei sa stabileasca daca acesta din urma este tatal copilului. Reporterii CANCAN au aflat ca paratul este Conor Francis O?Donnell, un irlandez, in varsta de 40 de ani, care are afaceri imobiliare in Romania.
Florenta Calin sustine acum ca a avut o aventura cu O?Donnell intre 2000 si 2001 (deci inainte sa se nasca baiatul ei) si ca irlandezul ar fi adevaratul tata al copilului recunoscut de fostul fotbalist!

Refuza sa discute!


Contactat de CANCAN, "Gusti" Calin ne-a declarat sec: "E viata mea privata si n-as vrea sa comentez!". "N-am niciun dubiu ca nu va veti descurca si veti afla adevarul, pentru ca ziarul dumneavoastra este un ziar destept. Eu n-am ce sa spun, cel putin in acest moment!", a adaugat fostul fotbalist.
De partea cealalta, aparatorul Florentei Calin, av. Adrian Ionescu, a refuzat sa vorbeasca despre caz, spunand ca: "Doamna Calin, clienta mea, nu este de acord sa fac vreun comentariu pe marginea acestui dosar!"

A dat gol in Liga Campionilor!


Augustin Calin a fost considerat la vremea lui unul dintre cei mai talentati atacanti romani. A evoluat in Liga Campionilor cu Steaua (unde a si inscris impotriva Borussiei Dortmund), apoi a jucat la Dinamo si la "U" Craiova, iar la "nationala" a bifat doua selectii. A petrecut insa mai mult timp prin spitalele din strainatate decat pe terenul de joc, din cauza accidentarilor repetate. El a jucat in 171 de meciuri din Liga I si a marcat 30 de goluri. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats