luni, 9 martie 2009

In sfarsit si-a gasit de lucru. Teo revine in lumea televiziunii

La patru luni de cand a rupt colaborarea cu postul Prima TV si a intrat in randul somerilor de lux, Teo Trandafir revine in lumea televiziunii, dar de aceasta data in calitate de profesor. Aflata in negocieri avansate cu Vlad Ionescu, proprietarul primei scoli de televiziune din Romania, vedeta urmeaza, zilele acestea, sa bata palma pentru un job inedit - cel de profa de divertisment.

Dupa multi ani petrecuti in fata camerelor de luat vederi in emisiuni transmise in direct care au reusit sa inregistreze audiente uluitoare, Teo s-a decis sa impartaseasca din experinta sa. Cel care a venit cu aceasta propunere, la care nici macar Teo nu a indraznit sa viseze vreodata, a fost prezentatorul stirilor sportive matinale ale Antenei 1, proprietarul primei scoli speciale de televiziune unde tinerii sunt initiati in arta televiziunii.
"La Teo m-am gandit inca din faza de proiect. Nici nu aveam cum sa o sar din schema pentru ca, practic, nu exista inlocuitor pentru ea. Este singura care putea sa dea lectii despre divertisment, despre captarea atentiei pe segmentul de divertisment, unul dintre cele mai importante din grila unui post de televiziune. Discutiile sunt avansate. Acum, practic, noi discutam doar detaliile legate de ore si planificarea lor", ne-a declarat Vlad Ionescu. Desi gurile rele sustine ca negocierile s-ar fi impotmolit la capitolul financiar, bossul scolii infirma aceste speculatii. "Nu au fost probleme financiare. Cu Teo ma cunosc si o respect de prea multi ani ca sa fie vorba de asa ceva. La capitolul divertisment stam cel mai bine in materie de... hai sa le zicem "profi".
Claudia Dima o sa predea partea de productie, adica ce se intampla in spatele camerei de filmat, iar in fata o sa fie Teo Trandafir. Culmea este ca ele au si lucrat impreuna, in trecut, la "Momentul adevarului", la Prima TV, iar acum sunt colege de catedra. Iar cu Alessandra Stoicescu va fi colega de cancelarie. Teo o sa intre in paine din 30 martie, de cand prima serie de cursanti o sa inceapa orele. In principiu, ea o sa predea 4 ore pe saptamana si o sa lucreze cu serii de cate 20 de elevi", spune noul sef al lui Teo Trandafir.

Scoala de 50.000 de euro


Afacerea in care Vlad Ionescu a investit 50.000 de euro se pare ca a debutat cu dreptul, mai ales ca, la mijlocul saptamanii acesteia, a inceput sa ploua cu inscrieri.
"Initial am crezut ca dam drumul la cursuri cu o singura serie, ca, ulterior, dupa aceasta saptamana, sa plecam la drum cu patru serii de elevi si am inceput si inscrierile pentru luna iunie. Pe viitor ne-am propus sa invitam o data la doua saptamani personalitati din televiziune cum ar fi: Gabi Vranceanu Firea, Mihai Gadea, Melania Medeleanu, Simona Patruleasa si multi, multi altii," mai spune acesta. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats