luni, 9 martie 2009

Prezentatoarea TV isi testeaza vocea inainte de Meteo! Ce face Magda Palimariu in culise

Blonda nu se plictiseste niciodata in spatele camerei de luat vederi inainte de a-si face numarul in fata ei. Cat timp isi pregateste discursul despre vreme, Magda se autoacompaniaza, culmea!, cu piesa "It's raining man". Vedetele Pro TV sunt prietene bune cu muzica. In cadrul unei campanii demarate de radio Infopro, sub sloganul "Muzica e noua stire", vedetele trustului Media Pro au fost descoperite experimentand noi profesii - cantareti si dansatori.


Acestea au fost surprinse in culise cantand piese celebre din playlistul Radio Infopro. Printre ele s-a numarat si fata de la Meteo, Magda Palimariu, care are o preferinta cu tematica.
Hitul pe care il fredoneaza atunci cand face repetitii pentru filmare este "It's raining man" (n.r. - Ploua, omule!), in ciuda faptului ca blonda trage nadejde sa anunte soare si temperaturi inalte. Nici colega ei, Raluca Arvat, nu se lasa mai prejos. Tonica stirista se antreneaza pe ritmul melodiei "We are the champions", iar Busu interpreteaza plin de viata "You can leave your hat on".
Printre interpretii amatori se numara si corespondenti. George Buhnici face vocalize pe "What a wonderful world". Nici frumoasa Monica Dascalu nu se lasa mai prejos. Aceasta pregateste Stirile Pro TV pe ritmul piesei "Words don't come easy", iar horoscopista Neti Sandu "prezice" "It's a wonderful life".
Gastii de cantareti se alatura si Mircea Solcanu, prezentatorul "Povestirilor de noapte", care danseaza pe favorita "Mambo number 5". Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats