luni, 9 martie 2009

Asasinat in lumea consumatorilor de heroina din Capitala. Aruncat din masina cu gatul taiat

Un bucurestean de 36 de ani a murit, joi noapte, dupa ce persoane necunoscute i-au taiat gatul si l-au abandonat apoi in fata Spitalul Bagdasar Arseni.


Incidentul s-a produs in jurul orei 22.35, cand in fata spitalului a oprit o Dacia Logan break, de culoare inchisa, in care se aflau mai multi indivizi. Din masina a fost aruncat un barbat inconstient si plin de sange, dupa care soferul a demarat in tromba.
Desi totul s-a petrecut intr-un timp foarte scurt, se pare ca paznicii ar fi reusit sa noteze numarul de inmatriculare al masinii suspecte. Timp de jumatate de ora medicii s-au chinuit sa resusciteze ranitul, care avea gatul taiat in doua locuri, insa acesta nu a mai putut fi readus la viata. Politistii au declansat imediat o ancheta si au aflat ca victima se numea Ovidiu Pana si era cunoscut in lumea narcomanilor din cartierul Berceni drept un mare consumator de heroina. Din acest motiv exista banuiala ca faptasii au vrut sa-i dea o lectie in contul unei datorii neachitate. Se banuieste ca, atunci cand si-au dat seama ca au exagerat, acestia si-au dus victima la spital, insa a fost prea tarziu. Chiar in ziua in care a fost ucis, Pana i-a cerut mamei sale 400 de lei, bani pe care, spunea el, urma sa-i imprumute unui prieten. Pentru ca nu a avut toata suma, femeia i-ar fi dat 200 de lei si un inel din aur de patru grame, pe care sa-l duca la o casa de amanet. Dupa ce a luat bijuteria, Ovidiu a iesit in graba pe usa.
Cateva ore mai tarziu, familia sa a aflat ca cineva l-a ucis. Ovidiu Pana era casatorit si avea un copil de patru luni. Curand, barbatul urma sa plece, impreuna cu nevasta, la munca in Italia. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats