luni, 9 martie 2009

Acuzati ca si-au pacalit partenerii de afaceri. Magazin de fite, pe datorii si cu patronii disparuti

Firma Mega Company Import Export care va deschide un magazin outlet la kilometrul 13 al autostrazii Bucuresti-Pitesti, este acuzata ca nu a platit firmele care lucreaza la acest proiect. Societatea figureaza la Ministerul Finantelor cu datorii de zeci de miliarde de lei vechi.


Mega Company Import Export ar fi trebuit sa inaugureze centrul comercial Mega Designer Outlets, dar lansarea a fost amanata pentru luna septembrie, anul acesta. Motivul oficial este acela ca viitorii chiriasi ar fi cerut acest lucru din cauza situatiei economice. In realitate, se pare ca motivul ar fi cu totul altul. CANCAN a primit mai multe sesizari, in care Mega Company este acuzata ca nu ar fi platit firmele cu care lucreaza la dezvoltarea acestui proiect. Fapt pentru care presedintele Mega Company, cetateanul american Salah Turkmani, nu ar mai fi venit in tara de aproximativ sase luni. De altfel, aceste acuzatii par a fi intemeiate, daca tinem cont de situatia financiara a societatii.
In acest sens, conform bilantului depus pe anul 2007 la Ministerul Finanatelor, Mega Company Import Export are datorii de 9.373.941. Adica peste 90 de miliarde de lei vechi. CANCAN a incercat sa stea de vorba un reprezentant al Mega Company Import Export, insa secretara a marturisit ca nu exista nicio persoana abilitata sa ofere o declaratie oficiala. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats