luni, 9 martie 2009

Sotia secretarului Camerei Deputatilor a luat taurul de coarne. Sunt in divort pentru a doua oara!


Deputatul Valeriu Zgonea a cerut si el, in 2007, desfacerea casatoriei, dar instanta i-a respins atunci cererea


O vorba din batrani spune ca atunci cand e sa se aleaga praful de o casnicie, se alege! Secretarul Camerei Deputatilor, PSD-istul Valeriu Zgonea (42 de ani), se afla din nou in divort cu sotia. Prima oara a cerut el divortul in 2007, iar acum cere sotia lui! Cale de impacare nu mai exista.


Mariajul lui Zgonea sufera de mai multi ani. Presa a dezvaluit in trecut ca politicianul si-ar fi facut o amanta, o anume Carmen Gheorghe, pe numele careia deputatul ar fi trecut o firma si mai multe masini.
Intre timp, femeia a adus pe lume si un copil, iar sotia lui Zgonea, Cristina, a aflat despre acest lucru. Apoi, - potrivit unor surse din anturajul deputatului - acesta a parasit domiciliul conjugal si s-a mutat impreuna cu amanta intr-un apartament din Bucuresti.
In 2007, PSD-istul a bagat divort de Cristina, de care il leaga si un copil (in varsta de opt ani), dar instanta i-a respins atunci actiunea.
La sfarsitul saptamanii trecute, doamna Zgonea a decis sa rupa totusi, definitiv, orice relatie cu sotul. Astfel, Cristina a introdus personal o cerere de divort. Prea multe lucruri, ei nu mai au de impartit. Zgonea i-a cedat deja sotiei mai multe bunuri si se pare ca a ajuns la o intelegere cu aceasta si in privinta fiului lor. Practic, in aceste conditii, divortul lor n-ar mai fi decat o formalitate. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats