luni, 9 martie 2009

Il strangeau cu usa pentru a-Si recupera banii Imprumutati. Un om de afaceri s-a sinucis de teama camatarilor

Un tanar din Timisoara si-a incheiat socotelile cu viata, speriat de cei care il strangeau cu usa pentru a-si plati datoriile. El nu a lasat niciun mesaj de adio familiei, care este socata si nu poate colabora cu anchetatorii.


George Dinu, de 23 de ani, era proprietarul unei firme de termopane si nimeni nu ar fi crezut ca are probleme cu banii. Mai mult, parintii, instariti si ei, ii plateau aproape toate facturile. Prietenii sai au declarat politistilor ca, in ultima perioada, a imprumutat sume mari de bani de la camatari, dar nu a spus nimanui pentru ce ii trebuiau. In ultima vreme, camatarii bateau zilnic la usa lui, probabil din cauza ca acesta nu mai avea bani.
In aceste conditii Dinu a considerat ca singura solutie este sa-si curme zilele. A fost gasit spanzurat cu o franghie de o grinda din podul casei parintesti. Nimeni nu intelege de ce nu a apelat la parintii sai, care au o situatie financiara foarte buna.
Familia, in stare de soc, nu este capabila inca sa colaboreze cu politistii care au demarat o ancheta. Nu a fost gasit niciun bilet de adio prin care tanarul sa dea vreo explicatie. Singur la parinti, cunoscutii spun ca George a avut intotdeauna parte de toata atentia celor din jur si nu i-a lipsit niciodata nimic. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Judetean Timisoara pentru necropsie.

Si-a taiat mainile din cauza datoriilor

Un iesean de 22 de ani, din comuna Raducaneni, a vrut sa-si puna capat zilelor, disperat ca ramasese fara loc de munca si nu-si mai putea plati datoriile. Tanarul si-a crestat ambele brate cu un cutit si s-a ascuns in casa. Din fericire, a fost gasit de familie si dus de urgenta la spital, unde a fost operat.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats