luni, 9 martie 2009

Sustinuti de Parazitii, fumatorii de "iarba" cer legalizarea marijuanei. Narcomanii vor sa faca un miting in Bucuresti

Consumatorii de marijuana au inceput sa se organizeze prin intermediul unui site si intentioneaza sa sustina un mars de protest de mare amploare. Acestia doresc sa se poata droga in voie, fara sa raspunda in fata legii.


Mai multi tineri au pus bazele unei organizatii care a lansat pe internet o campanie intitulata "Pro Cannabis". Sustinuti in mod public, pe site, de celebra trupa hip hop Parazitii, narcomanii strang voluntari pentru a-i scoate in strada, cu scopul de a cere Guvernului sa legalizeze marijuana. Fumatorii de canepa vor ca drogul sa fie distribuit legal, in limita a cinci grame pe zi, numai persoanelor de peste 18 ani. In plus, cei care au initiat campania recruteaza si voluntari pe care sa-i scoata in strada cu tricouri, sepci si pancarte inscriptionate cu mesaje pro canabis. Mai mult, acestia asteapta si donatii pentru a putea sa sustina financiar campania la televiziuni, radiouri si ziare. Pana la data mitingului, de pe site-ul acestora se poate afla cum se face o tigara cu drog si cum se creste canabisul acasa. Referitor la demersul narcomanilor, politistii antidrog trag un semnal de alarma. "Eventuala legalizare este un aspect negativ, in conditiile in care, totusi, vorbim despre consum de stupefiante. Chiar daca avem de-a face cu droguri considerate usoare, ele pot crea consumatorilor tendinta sa incerce stupefiantele de mare risc, cum este heroina", ne-a declarat comisarul Catalin Tone, seful Serviciului Antidrog din cadrul BCCO.
vise. Fumatorii de stupefiante doresc sa scape de puscarie.

Fuma canabis pentru a-si face pofta de mancare


Interpretul de muzica hip hop Cristian Ionascu, alias Gigis, a uimit judecatorii cand le-a explicat ca el fuma canabis pentru ca ii facea pofta de mancare. Culeasa in vara si toamna anului trecut de pe un camp din apropierea casei parintesti, din comuna vasluiana Deleni, "iarba" era depozitata in beci pentru a se usca. Gigis si prietenii lui sunt cercetati de procurori pentru trafic si consum de droguri. Sursa: www.cancan.ro

Un comentariu:

  1. Pro legalizare. Cati "narcomani" asa cum ne numiti in articolul de mai sus, au provocat vreodata probleme, cati au omorat, violat sau jefuit (sunt prea multe exemple de dat)?
    Hai sa fim seriosi... cine are curiozitatea sa incerce heroina o s-o incerce si fara a fuma intai iarba! Voi fi prezent la miting, si la cate ar urma dupa!

    RăspundețiȘtergere

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats