luni, 9 martie 2009

Florin Salam si Copilul de Aur l-au condus pe ultimul drum pe baiatul Duduienilor. Inmormantare cu manelisti

Jale si doliu in clanul Duduianu: Ianis Reget - fiul lui Radu Reget, zis Denom - si prietenul acestuia, Jonathan, care au decedat intr-un infiorator accident de circulatie, au fost inmormantati ieri, fiind condusi pe ultimul drum de manelistii Florin Salam si Copilul de Aur.


Incepand cu ora 11.00, la vila lui Reget din Damaroaia au inceput sa soseasca prieteni si membri ai gruparii Duduianu si nu numai, pentru a-l conduce pe ultimul drum pe Ianis, tanarul de 17 ani. Pe aceeasi strada, la vila familiei lui Jonathan, un barbat imbracat in costum tinea o predica la microfon, rugandu-se pentru sufletul celui disparut prematur si citand din George Cosbuc. Inainte ca trupul lui Ianis sa fie scos din casa, Salam si Copilul de Aur au cantat o melodie de jale, dupa care sicriul a fost urcat in masina.
Langa cosciug s-au asezat si cei doi manelisti. Cortegiul funerar a oprit putin in fata casei prietenului lui Ianis, acolo unde cei doi manelisti au mai cantat doua piese, dupa care s-a pus in miscare, fiind urmat de peste 150 de persoane. Melodiile de jale au rasunat tot drumul, pana la cimitirul Damaroaia, acolo unde, dupa slujba religioasa, tinerii au fost inmormantati. Cei doi au sfarsit intr-un accident rutier, produs pe bulevardul Ion Mihalache, la inceputul acestei saptamani. Ianis Reget conducea un autoturism de teren cu viteza foarte mare si a pierdut controlul volanului, iar SUV-ul s-a izbit de un copac de pe marginea drumului si s-a rostogolit de cateva ori, facandu-se zob. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats