luni, 9 martie 2009

A gasit investitori din Spania. Craioveanu cumpara Craiova

Fostul jucator al lui Getafe si-a incheiat vizita in Romania, dar este convins ca va reveni in tara, pentru a investi si la "Stiinta".


Insotit de cativa oameni de afaceri din Spania, Gica Craioveanu s-a aflat pentru o scurta vizita in Romania. Scopul? Cumpararea unor terenuri in Craiova, unde se doreste crearea unui cartier de vile de lux. Unul dintre oamenii care s-au aflat alaturi de el este un cunoscut constructor in Spania, acesta fiind direct interesat chiar de achizitionarea unor terenuri care se afla in proprietatea finantatorului echipei din Banie, Adrian Mititelu. Sumele pe care sunt dispusi sa le investeasca spaniolii sunt de ordinul zecilor de milioane de euro, iar discutiile s-au prelungit destul de mult. La finalul acestora, Gica Craioveanu a recunoscut ca spaniolii ar fi interesati chiar si sa investeasca la clubul din Banie, alaturi de Adrian Mititelu.
"Nu este exclus ca peste putin timp sa devina sponsori ai Universitatii Craiova", a dezvaluit Craioveanu, chiar daca Adrian Mititelu nu este afectat de criza financiara in acest moment. Peripul fostului jucator al Stiintei a continuat apoi si prin Capitala, unde Craioveanu a avut mai multe intalniri cu oameni de afaceri, ziua de joi petrecand-o numai in sedinte. Ieri, Gica se pregatea sa paraseasca Romania, convins ca vizita sa a fost benefica pentru afaceri. "Vom reveni la Craiova", a conchis fostul golgheter al Universitatii. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats