marți, 9 iunie 2009

Veta Radu, casiera agentiei Loto din Galati, a facut un om fericit


Ea a pus mana pe milioanele de la Loto

Un galatean este fericitul castigator al premiului cel mare la Loto. El a jucat un bilet cu trei variante simple la o agentie din Piata Energiei si s-a trezit peste noapte cu 11 milioane de euro, al doilea premiu ca valoare din istoria Loteriei.


Emotie mare la agentia 17-010 din Piata Energiei din Galati, unde duminica s-a inregistrat cel de-al treilea mare castig din ultimii zece ani, la 6/49. Multi oameni s-au dus ieri prin zona, doar ca sa vada locul de unde un roman a devenit nesperat de bogat. Nici casierei Veta Radu nu-i vine a crede ca agentia la care lucreaza este atat de norocoasa. Cu toate acestea, sustine femeia, numarul jucatorilor a fost constant, in ciuda faptului ca in urma cu sase luni un galatean care a luat un bilet de aici a castigat peste doua milioane de euro. "Probabil ca lumea nu mai are asa de multi bani ca sa joace variante compuse si joaca variante simple. Alta explicatie pentru faptul ca se castiga cu doar ceva lei nu gasesc. Este a treia oara cand un jucator de-al nostru ia marele pot si asta nu poate decat sa ne bucure. Credem ca nu va intarzia nici acesta sa-si ridice premiul, asa ca ne asteptam sa apara cu biletul in urmatoarele zile", a spus casiera Veta Radu.
Norocosul a depus la agentia Loto din Piata Energiei biletul cu trei variante simple si un numar la noroc, in valoare de 15 lei. Numerele pe care a mizat si s-au dovedit castigatoare au fost 15, 44, 19, 7, 37 si 30. Dupa ce va achita impozitul, norocosul va ramne cu peste noua milioane de euro in cont. La extragerea din 7 noiembrie 2008, alti doi galateni au impartit marele premiu, in valoare de cinci milioane de euro. Unul dintre ei jucase la agentia din Piata Energiei, in timp ce al doilea isi incercase norocul la o alta sucursala Loto de cartier, in Micro 19. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats