marți, 9 iunie 2009

Actorul din «Kill Bill» ucis de o sectă?

Familia lui David Carradine e convinsă că membrii unei grupări misterioase sunt implicaţi în moartea lui.

Şoc după şoc pentru apropiaţii actorului David Carradine, găsit spânzurat într-un hotel din Bangkok, Thailanda, în urmă cu patru zile. Soţia starului, Annie, a primit ieri o lovitură cruntă după ce un ziar thailandez a publicat imagini cu cadavrul lui Carradine, autopsiat şi gol, pe o masă de la morgă. În plus, surse din poliţia din Bangkok susţin că actorul ar fi fost omorât de membrii unei secte în care ar fi vrut să se înscrie şi Carradine.

Mister total asupra morţii lui David Carradine, 72 de ani, starul din filmul “Kill Bill”. Deşi familia actorului cere răspunsuri cât mai rapide, poliţia thailandeză susţine că investighează mai multe variante. Cea mai nouă este aceea că starul a vrut să devină membru al unei secte care implică artele marţiale şi ezoterismul (vrăjitoria), însă liderii grupării l-au respins, şi pentru ca secretul existenţei lor să rămână în continuare, l-au ucis în chinuri pe Carradine.

Poze cu cadavrul, făcute publice

Confruntată cu această ipoteză, văduva actorului a trebuit să facă faţă, ieri, şi loviturii date de un ziar, ce a publicat poze cu trupul autopsiat al soţului, care încă avea legat de penis un şiret, se pare, în urma unei practici de masturbare neobişnuite. Sursa: www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats