marți, 9 iunie 2009

Iulia Vântur: «Da, suntem împreună»


Iulia Vantur a recunoscut, in sfarşit, că s-a impăcat cu Marius Moga. Vedeta a făcut mărturisirea in cel mai recent număr al revistei PRO TV Magazin, unde blonda de la "Dansez pentru tine" a vorbit şi despre relaţia cu modelul Bogdan Vlădău, care i-a fost iubit în perioada în care a fost despărţită de compozitor.

Fostul iubit o înţelege pe Iulia

“Da, suntem împreună şi... nu avem de ce să ne împăcăm, pentru că nu eram certaţi. Am avut o relaţie frumoasă, pe care am simţit că trebuie să o continuăm”, a declarat Iulia. “Bogdan a avut puterea şi înţelepciunea să mă înţeleagă”, a mai spus vedeta ştirilor PRO TV de weekend.

Iulia Vântur a mai vorbit şi despre aşteptările pe care le are de la persoana iubită. “Pentru mine, cel mai mult contează într- o relaţie să iubesc, să fiu iubită, să simt că pot construi mai departe cu omul de lângă mine... Cred că nu aş putea să iert minciuna premeditată, dualitatea...De altfel, niciodată nu aş vrea să provoc voit suferinţă persoanei de lângă mine”, a conchis vedeta Pro TV. Sursa: www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats