miercuri, 6 mai 2009

Catelul Laurei Cosoi a primit interdictie In Pro TV


Asta micu' a facut-o in geanta ei!

Jazzy, catelusul din rasa Yorkshire Terrier Toy al Laurei Cosoi, a fost protagonistul unui incident unic in istoria televiziunii. Starnit de mirosul altui micut patruped, chihuahua-ul Dinghi Linghi, el a intrat in poseta Hermes a Oanei Cuzino, modelul Kelly, de 4.700 de euro, si si-a marcat teritoriul facandu-si nevoile acolo. Intreaga patanie s-a soldat cu o interdictie pentru vedete de a-si mai aduce cainii la locul de munca.

In lumea televiziunii patimile si concurenta sunt aprige nu doar in randul vedetelor, ci si in cel al cateilor acestora. Ideea de teritoriu este una extrem de importanta si pentru patrupede, care nu rateaza nicio ocazie de a-si marca dominatia. Cel care a indraznit sa se afirme, cu obraznicie am spune, a fost Jazzy, catelusul Laurei Cosoi, care a gasit cea mai ciudata metoda de a se impune. Micutul din rasa Yorkshire Terrier Toy a comis o boroboata care s-a lasat cu sanctiuni drastice pentru intreg neamul cainesc care gravita in jurul televiziunii din Pache Protopopescu. Astfel, intr-o zi in care stapana sa l-a luat la niste filmari, Jazzy a inceput sa amusine imprejurimile, descoperind, la un moment dat, la garderoba poseta marca Hermes a Oanei Cuzino. Pentru ca, la randul ei, Oana Cuzino are un catel, chihuahua, pe nume Dinghi Linghi, pe care il transporta in geanta, Jazzy a adulmecat imediat mirosul rivalului sau, hotarandu-se sa ii dea o lectie. Se pare ca patrupedul Laurei Cosoi a decis sa ii aduca afrontul maxim lui Dinghi Linghi si si-a facut nevoile in poseta stapanei acestuia. Incidentul a fost descoperit ulterior, iar Jazzy, chiar daca nu a primit o sanctiune personala, a stat la baza unei interdictii care astazi se aplica tuturor cainilor aflati in proprietatea angajatilor Pro TV: aceea de a nu mai intra in sediul televiziunii. Din acest motiv nici Iulia Vantur, care obisnuia sa-si mai ia cu ea catelusul la munca, nu mai are voie cu el in cladirea Pro TV. Amuzant este ca multi dintre posesorii de caini de la Pro Tv, nemultumiti de aceasta interdictie, credeau ca la originea ei se afla Andreea Esca, renumita pentru alergia sa la animale.


"Daca a facut el asta, imi pare rau"



Contactata telefonic, Laura Cosoi parea sa nu stie cu exactitate despre acest incident, dar a admis ca Jazzy obisnuia sa petreaca destul de mult timp la garderoba. "El mai ridica piciorul, dar nu facea, ca aveam eu grija sa isi faca nevoile inainte sa intram in televiziune. Daca a facut el asta, imi pare rau. Nu stiam ca din cauza lui s-a dat interdictia, am crezut ca se aliniasera la normele astea de pe la noi, unde nu se accepta animale pe nicaieri. Dar cred ca daca ar fi facut el asta, mi-ar fi spus", a incheiat, intr-o nota amuzanta, Laura.


A vrut sa le arate ca e rezistent



Laura a mai avut probleme cu Jazzy, care s-a incapatanat sa le demonstreze ca e foarte rezistent. El a mancat otrava de sobolani la o benzinarie din Ploiesti, silindu-i pe Laura si pe Smiley sa-si intrerupa minivacanta pe care voiau sa o petreaca la munte pentru a se intoarce la Bucuresti, la cabinetul veterinar. De asemenea, de curand, dupa ce tocmai se vindecase de tusea de canisa, el a facut babesioza, o boala care i-ar fi putut fi fatala daca Laura nu i-o descoperea la timp.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats