joi, 7 mai 2009

Mama Zăvorancăi l-a făcut pe Pepe «glugă de coceni»



Marioara Zăvoranu, mama Oanei, şi l-a pus in cap pe soţul fiicei sale. Ea l-a acuzat pe acesta că bagă zazanie intre ea şi fiica ei şi, îi plus, l-a jignit, spunandu-i că e "glugă de coceni".

În cadrul emisiunii “Acces direct”, difuzată marţi la Antena 1, Marioara Zăvoranu şi fiica ei, Oana, s-au certat de mama focului, miza fiind averea de 25 de milioane de euro pe care, acum, o deţine Marioara. Vedeta a acuzat-o pe mama ei că minte atunci când spune că i-ar da mostenirea cuvenită dacă ar divorţa de Pepe.

«Nu are pic de respect»

“Oana era altfel înainte de a se căsători cu Pepe. Acum nu mai are pic de respect pentru familia ei. Clanul lui Ion Talent (n.r. - aşa cum îi spune Marioara lui Pepe) a rupt-o complet de familie. Este un vânător de zestre. Dacă el vrea să mă vadă în puşcărie, eu vreau să îl văd pe el divorţat! Pepe, dacă era bărbat, şi nu glugă de coceni, vorbea cu mine şi nu o lăsa pe Oana să umble pe la procuratură să facă plângere împotriva mea”, a afirmat Marioara Zăvoranu.

DEX - Glugă de coceni = Expresia “glugă de coceni” este folosită în limbajul argotic, fiind o apreciere jignitoare la adresa unei persoane. Sinonimele ei sunt: prost, tâmpit, tăntălău. Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats