marți, 19 mai 2009

O agenta de la Rutiera face furori cu poze fierbinti


Politista in sutien




O tanara politista din Cluj-Napoca are postate pe internet mai multe fotografii in care apare in ipostaze extrem de provocatoare. Reporterii CANCAN au descoperit ca tanara cu
bust generos, care are pe hi5 zeci de poze sexy, are 22 de ani si lucreaza la Biroul Siguranta Circulatiei in Mediul Urban.

In zecile de fotografii facute inainte de a imbraca uniforma, tanara pare extrem de mandra de bustul ei, pe care si-l expune cu dezinvoltura. De altfel, in multe dintre pozele facute publice, politista din Cluj-Napoca apare cu sutienul la vedere, starnind interesul celor ce ii viziteaza profilul si care nu se sfiesc sa comenteze cu privire la ipostazele in care apare aceasta. Pe de alta parte, tanara este de-a dreptul indragostita de mare, unde sunt realizate o buna parte din poze. Ca un adevarat model, politista s-a fotografiat in apa, pe plaja sau pe stancile de la malul marii, in costum de baie sau imbracata extrem de sumar.
Tanara isi dezvaluie si meseria, intr-una din poze ea aparand in uniforma de politist, cu insigna la piept. Si aceasta fotografie a starnit imaginatia barbatilor care au vizitat profilul tinerei, multi dintre ei rugandu-se de ea sa fie "arestati in dormitor".
Contactate de reporterii CANCAN, persoane din conducerea IPJ Cluj au recunoscut ca fotomodelul de ocazie lucreaza la Circulatie, insa au marturisit ca politista nu va fi sanctionata, deoarece nu a afectat in vreun fel imaginea institutiei.Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats