marți, 19 mai 2009

A înnebunit un fotbalist


Dacă la muzică nu am ieşit prea bine, anul acesta, la Eurovision, la frumuseţe am bătut tot. De‑a lungul celor două săptămani petrecute la Moscova, Elena Gheorghe a făcut mai multe victime in rândul bărbaţilor, în ciuda faptului că a fost însoţită pas cu pas de iubitul ei, Cornel.

A înnebunit un fotbalist

Printre victimele româncei se numără şi Sanchez, un fotbalist iberic, ce activează la un club din Moscova. Sportivul a fost prezent la toate repetiţiile Elenei, s-a fotografiat cu ea, iar după concurs a căutat-o şi i-a oferit un imens buchet de trandafiri, făcându-i totodată declaraţii de dragoste



Aşteptată la aeroport ca o campioană


Duminică seara, Elena Gheorghe a revenit în ţară. Ea a fost aşteptată la aeroport de familie şi de prieteni ca o adevărată învingătoare. Cântăreaţa nu a părut nici un moment supărată pentru clasarea modestă din finala Eurovision, considerând că nu are nimic să-şi reproşeze în ceea ce priveşte interpretarea şi show-ul de pe scenă.


Iubitul a fost tot timpul lângă ea



Cornel, iubitul Elenei, a însoţit-o peste tot la Moscova. Cei doi s-au cunoscut cu cinci ani în urmă, în timp ce Elena era solista trupei Mandinga, iar Cornel era trompetist. Acum trei ani, cei doi au părăsit formaţia, iar Elena şi-a început cariera solo.



Urmărită de un grec


Cu câteva zile înainte de finală, Elena a fost urmărită la Moscova de un fan grec. Acesta s-a îndrăgostit de ea la repetiţii şi a încercat de mai multe ori să ajungă faţă în faţă cu românca, pentru a-i demonstra iubirea lui. Prima oară el a fost împiedicat de gărzile de la Olympisky Arena, iar a doua oară de cele de la hotel.


Suspiciuni de plagiat pentru câştigătorul Eurovisionului


Au apărut primele suspiciuni de plagiat în cazul câştigătorului Eurovisionului, norvegianul Alexander Rybak. Conform cititorilor hotnews.ro, piesa “Fairytale” seamănă izbitor cu “Opera 2” a celebrului contratenor rus Vitas. “Cântecul lui Alexander Rybak urmează aceeaşi linie melodică şi la refren se aseamănă izbitor de mult cu piesa lui Vitas”, a declarat pentru Hotnews Catrin Svetlana Milea, membru în fanclubul Vitas.


Îi dă în judecată pe englezi


Elena Gheorghe s-a decis să ia atitudine cu privire la acuzaţiile care i‑au fost aduse de cotidianul britanic "Daily Mail". Cântăreaţa vrea să-i tragă la răspundere pe cei care au spus că a mimat show-ul şi că vocalista sa ar fi fost cea care a cântat. "Acuzaţiile sunt penibile! Probabil că am cântat foarte bine la Moscova, încât nu le vine să creadă că a fost live", spune Elena.

Dan Manoliu, la tribunal cu Oana Roman


Dan Manoliu, şeful delegaţiei române la Eurovision, e decis să-şi caute dreptatea prin tribunale, după ce Oana Roman l-a acuzat, într-un ziar naţional, că şi-ar fi luat amanta cu el, la Moscova. Aflat ieri în platoul emisiunii "Happy Hour" de la PRO TV, Manoliu a spus că vrea să-i dea în judecată pentru calomnie atât pe Oana Roman, cât şi ziarul care a publicat respectivele declaraţii. Intrată în direct, Oana a negat că ar fi făcut acele afirmaţii despre oficialul român. Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats