marți, 2 iunie 2009

Petre Roman are inca un motiv s-o duca pe Silvia Chifiriuc la starea civila



O tradeaza burtica!


Iubita fostului premier a trecut deja la rochiile pentru gravide si a renuntat si la tocuri



Dragostea dintre fostul prim-ministru Petre Roman (63 de ani) si mult mai tanara Silvia Chifiriuc (37 de ani), cea pentru care politicianul a si divortat, pare sa dea roade! Surse din anturajul celor doi ne-au dezvaluit ca Silvia este insarcinata, iar fotografiile surprinse ieri la pranz de paparazzii nostri vin sa intareasca aceasta informatie!


De altfel, Silvia si-a dorit dintotdeauna sa-i daruiasca un copil lui Petre Roman. In primavara lui 2008 presa a scris ca ea ar fi pierdut o sarcina in trei luni si jumatate. Atunci, nici cantareata si nici politicianul nu au vrut sa comenteze stirea in vreun fel. Acum, insa, apropiatii lor ne-au marturisit ca Silvia e din nou gravida. Pozele cu ea facute ieri de paparazzii CAN CAN confirma in proportie de 99,9% cele aflate de noi. Iubita lui Petre Roman a fost surprinsa purtand o rochie larga pentru gravide si, in plus, a renuntat la tocuri in favoarea unor sandale lejere, lucru recomandat de orice medic ginecolog in asemenea situatii.
Mai mult, un cunoscut de-al ex-premierului ne-a spus ca adie vant de nunta, iar acesta ar avea directa legatura cu faptul ca Silvia poarta un copil in pantece. Politicianul a primit asadar o dovada de iubire de netagaduit, iar urmatorul pas firesc ar fi catre ofiterul de Stare Civila!


A primit un inel nou!



De-a lungul relatiei lor Petre Roman si Silvia au fost foarte discreti. Chiar daca, la un moment dat, a aparut informatia ca ex-premierul i-ar fi oferit iubitei un inel de logodna, cantareata nu s-a afisat cu el in public. Ieri, insa, paparazzii au descoperit ca ea poarta pe deget o astfel de bijuterie, ceea ce ne face sa credem ca relatia Silviei cu Roman a trecut deja la o noua etapa.



Sursa:www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats