miercuri, 3 iunie 2009

Divorţează pentru o elevă



Doctorul Iulian Carp (32 de ani), directorul de ingrijiri de la Spitalul CFR din Iaşi, un bărbat cu o căsnicie de 10 ani, şi-a uimit colegii şi prietenii cand a anunţat că divorţează pentru că i-a picat cu tronc... o elevă.

Medicul Iulian Carp a cunoscut-o pe Corina Bacalum, elevă în clasa a XII-a la Şcoala Waldorf din Iaşi, în urmă cu câteva luni, prin intermediul unui prieten. De atunci, lui Carp i s-au aprins călcâiele după fata de 18 ani.

A slăbit pentru noua lui iubită

Corina, noua iubită, învaţă în aceeaşi clasă cu cele două surori ale sale, fetele fiind triplete. Tânăra ştie cinci limbi străine şi a făcut teatru încă din clasa a II-a. Prietenii doctorului Carp spun că acesta a început să aibă mai multă grijă de el, ba chiar a slăbit câteva kilograme ca să arate bine pentru noua sa iubită. În acest timp, acasă, certurile cu soţia au devenit tot mai dese, iar de curând Carp şi-a anunţat cunoscuţii că vrea să divorţeze. Medicul e căsătorit de 10 ani cu o asistentă medicală de la Institutul de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Iaşi. Iulian Carp a refuzat să facă vreun comentariu.

Şi patronul de la CFR Cluj s-a amorezat de o liceană

Deşi e căsătorit de 20 de ani cu Kinga (38 de ani), de care încă nu a divorţat, Arpad Paszkany (39 de ani), bossul lui CFR Cluj trăieşte o poveste de dragoste fără ascunzişuri cu o tânără de 19 ani, Anamaria. Relaţia dintre Arpad şi Anamaria durează de mai bine de un an, pe când tânăra încă era elevă de liceu. Anamaria s-a remarcat prin faptul că a făcut parte din trupa Bţm Dance, a lucrat ca animatoare într-un club clujean şi a pozat sexy pentru ziarul “Clujeanul”. Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats