vineri, 20 martie 2009

"Meme" (OTV) l-a parasit pe Lazarus: "I-am luat masina si cheile de la apartament"





Otevista Mihaela Moise l-a parasit pe "justitiarul" Luis Lazarus, deoarece a inselat-o cu una dintre modelele care au pozat pentru un cotidian central. Lazarus si-a primit toate hainele inapoi si a restituit fostei sale iubite masina si cheile apartamentului in care locuiau.


Dupa doi ani si jumatate de iubire, Mihaela Moise a pus punct, de curand, relatiei sale cu Luis Lazarus. Doar acum, dupa despartire, superba bruneta de la OTV a recunoscut ca s-a iubit cu fostul partener de emisiune al lui Dan Diaconescu. "Este viata mea privata si nu am vrut sa ma expun mai multe decat era necesar", a explicat Mihaela Moise. Ea a declarat, in exclusivitate pentru CANCAN, ca ruptura s-a produs imediat dupa ziua lui Lazarus, pe 12 martie, cand a aflat ca "justitiarul" si-a tras o amanta. "L-am intrebat direct, si el a negat. Am intrat serios la banuieli dupa cateva zile, cand am vazut ca primeste mereu telefoane de la o femeie. Intre timp, mai multe persoane mi-au confirmat ca se vede cu altcineva. Este o fata care a aparut si ea o data intr-un ziar", a explicat "Meme", care a pus mana pe telefon si si-a luat rivala la intrebari. "Pana la urma, ea a recunoscut. Luis mi-a zis doar ca a cunoscut-o la o emisiune iar apoi a dus-o acasa cu masina si urma sa o ajute la un casting. Numai ca in acea perioada el nu a mai dormit in apartamentul meu cateva nopti, pretextand ca e obosit si se duce sa doarma in vila lui din Pipera. Pentru mine a fost dovada clara ca ma insala", a povestit "Meme". Dupa o discutie aprinsa, Lazarus s-a trezit cu bagajele facute si dat afara pe usa de iubita. "I-am dat toate hainele si i-am luat cheile de la apartamentul meu. I-am luat inapoi si masina pe care o folosea, o Toyota hibrid, cu care se lauda peste tot ca si-a luat-o din ratiuni ecologice, si care este, de fapt, a mea", a punctat bruneta. Mihaela Moise este atat de pornita impotriva iubitului infidel, ca-i va returna si cel mai scump dar, primit la ultimul Revelion: un inel de logodna cu zece diamante.

Aniversare de cinci stele

Luis Lazarus isi va serba ziua de nastere sambata, in clubul Bellagio. Acolo sunt asteptate numeroase personalitati, alaturi de prietenii sai apropiati. Lista invitatilor ii include pe Monica Columbeanu, Ana Maria Prodan, Dana Savuica, edilul sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, Delia Matache, Carmen Serban si Daniel Iordachioaie, parapsihologii Alexandra Badea si Doru Parv, precum si psihologii Cristian Andrei si Ilie Marinescu. Chiar si fosta lui sotie, Antoanela, ii va sufla in tort. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats