vineri, 20 martie 2009

Cove a intrat in panica / Vaneaza inca un job


De cand a devenit tatic, Gabriel Coveseanu face tot posibilul sa fie un tata model pentru fiul lui Bogdan Matei, in varsta de doua saptamani. Vedeta de la Kanal D considera ca e cazul sa suplimenteze venitul familiei, mai ales ca el este cel care duce greul din punct de vedere financiar.

Desi isi imparte timpul intre filmarile pentru emisiunea "Fata lui tata" si Teatrul Ion Creanga, unde este angajat ca actor, de ani buni, Cove ia in calcul si un al treilea job. Pentru ca nu are un capital solid si nici fler ca sa se lanseze in afaceri, Coveseanu considera ca o emisiune la radio i s-ar potrivi ca o manusa. Fostul asistent de la "Surprize, Surprize" a experimentat, in urma cu cativa ani, la Star Fm, actualul Magic Fm, interviurile cu actori. Emisiunea "In culise" a fost, la inceput, prezentata de Cove impreuna cu Andreea Marin, dupa care el a ramas singur la pupitru. "Avand in vedere ca Maria se va ocupa mai mult timp de copil si tinand cont si de criza financiara, orice job e binevenit. Ma bate gandul sa lucrez in radio, daca s-ar putea sa pun bazele unei colaborari", ne-a marturisit actorul planul lui. El isi va pune in aplicare ideile, peste doua saptamani, cand baietelul va avea deja o luna.

Trebuie sa dea jos 15 kg

Desi este in concediu postnatal, Maria Movileanu Coveseanu este remunerata, in aceasta perioada, cu un anumit procent din salariul lunar, negociat in urma semnarii unui contract de imagine cu o firma de cosmetice. Conform spuselor lui Cove, sotia lui isi va relua activitatile pe podium spre sfarsitul anului. Pana atunci, manechinul va trebui sa scape de cele 15 kilograme, acumulate in timpul sarcinii. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats