vineri, 20 martie 2009

Nu i-au gasit PANTOFI masura 40 / Moni, desculta la mall




Monica Columbeanu a avut o surpriza neplacuta, miercuri seara, la o prezentare de moda. Pantofii buclucasi, pusi la dispozitie de organizatori, s-au dovedit mult prea mici pentru piciorul doamnei Columbeanu, care poarta masura 40. Prin urmare, ea s-a vazut nevoita sa defileze in picioarele goale la cea de-a treia aparitie pe podium.

Daca la primele colectii etalate la Brandswalk - prezentarea colectiilor de haine din Bucuresti Mall, Moni a avut echipament complet, la final ea a ramas desculta. Pe ultima suta de metri, sotia lui Iri a gasit o solutie viabila ca sa iasa din impas. Desi a fost de acord sa renunte la "inaltime" pentru o rochie semnata de Silvia Serban in favoarea unor pantofi fara toc, ea a aflat cu putin timp inainte de inceperea show-ului ca nu are incaltamintea adecvata. Pentru ca masoara 1,79 m, fiind unul dintre cele mai inalte manechine, Monica Columbeanu traieste pe picior mare si la propriu. A simtit-o pe propria piele, cand a constatat ca nu are pantofi masura 40. Se pare ca organizatorilor le-a scapat din vedere acest detaliu si nu au reusit sa-i puna la dispozitie, in timp util, pantofii potriviti. Pentru a pune in valoare respectiva creatie, doamna Columbeanu a luat decizia sa paseasca pe podium in picioarele goale. Moni a renuntat la pantofii personali, cu toc, cu doar cateva secunde inainte de a aparea in lumina reflectoarelor.


De ce il prefera pe Ricky Martin


Pentru ca in urma cu o saptamana, Monica, Mihai Morar si Daniel Buzdugan au mers impreuna la un eveniment, iar Mihai a indeplinit rolul de sofer, Buzdugan a vrut sa afle parerea ei despre talentul la sofat al colegului sau. "Il prefer pe Voicu, soferul meu, pentru ca e linistit la volan", a precizat aceasta. In culise, vedetele de la radio Zu au profitat de ocazie si au trecut la "spovedanie". Cei doi i-au ridicat Monicai poalele de la rochie, spunandu-i, in stilul caracteristic, sa-i ierte pentru greselile comise. Scena a avut efectul scontat, starnind ropote de ras printre manechine. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats