vineri, 20 martie 2009

Si-a incheiat campania pentru presedintia PNL / Crin Antonescu, votat de majoritatea liberalilor


Crin Antonescu si-a incheiat campania interna pentru presedintia PNL. Aflat in judetul Neamt, el s-a aratat increzator in victoria sa.

Crin Antonescu si-a exprimat increderea ca la Congresul Extraordinar din 20 - 21 martie va fi ales in functia de presedinte al PNL. Aflat in judetul Neamt, la incheierea campaniei interne pentru presedintia PNL, Crin Antonescu a declarat miercuri seara ca are toate sansele sa fie ales ca presedinte al partidului, dupa ce a primit asigurari ca va fi votat de majoritatea filialelor.
Vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu, a afirmat ca sustinerea pentru Tariceanu, anuntata de unele filiale din Moldova, nu se regaseste in optiunile delegatilor trimisi de acestea la congres. Pe de alta parte, delegatii filialelor Bihor si Satu Mare au mandat sa voteze tot pentru Crin Antonescu.

O compatimeste pe Elena Basescu

Cu prilejul vizitei la Piatra Neamt, Crin Antonescu a declarat ca Elena Basescu este "o tanara lipsita de experienta politica si care nu stie in ce viespar s-a bagat". El i-a transmis Elenei ca tineretea iti poate oferi foarte multe lucruri frumoase pe care, odata intrat in politica, le poti pierde. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats