vineri, 20 martie 2009

De ce a parasit-o John Mayer pe Jennifer Aniston / Il striga "Brad" in pat



Rockerul John Mayer are planuri mari: cantaretul este dispus sa dezvaluie care au fost motivele despartirii de vedeta hollywoodiana oricarei edituri dispuse sa ii ofere zece milioane de dolari. El sustine ca in timpul partidelor de sex, Jennifer il confunda cu fostul ei sot.

Rockerul John Mayer nu are stofa de baiat bun. Proaspat despartit de actrita Jennifer Aniston, cantaretul a hotarat sa isi scrie biografia, dand astfel publicitatii detalii picante despre relatia sa amoroasa cu fosta sotie a lui Brad Pitt. Informatia a fost publicata in exclusivitate de revista americana "Star", care citeaza surse din anturajul rebelului rocker. "John nu este genul de baiat care sa isi tina gura. S-a laudat ca va rupe tacerea si va dezvalui lumii intregi cine este cu adevarat Jennifer Aniston", a povestit un amic al cantaretului. "John nu va face acest gest de pomana, ci vrea zece milioane de dolari pentru detaliile de alcov pe care le va da publicitatii. Cred ca merita fiecare banut, pentru ca este vorba despre informatii surprinzatoare", a adaugat aceeasi sursa.

Obsedata de astrologie si yoga

Conform amicilor lui Mayer, cantaretul a ramas cu un gust amar dupa relatia de aproape un an cu Jennifer si a hotarat sa se razbune. "Picatura care a umplut paharul a fost faptul ca, in timpul unei partide de amor, Jennifer a rostit numele lui Brad Pitt. E clar ca este inca obsedata de fostul ei sot si nu se poate rupe de trecut. Lui John nu i-a picat deloc bine situatia", le-a povestit jurnalistilor americani un apropiat al rockerului. "In plus, Jennifer era obsedata de astrologie si sedinte de yoga, lucruri care pe John il scoteau din minti", a mai explicat amicul artistului. Cantaretul si actrita Jennifer Aniston au avut o relatie sentimentala tumultuoasa in perioada aprilie 2008 - martie 2009, presarata cu numeroase despartiri si impacari. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats