vineri, 20 martie 2009

Au sarbatorit sapte luni de mariaj la TV / I-a masat sotiei talpile in direct



Vedeta americana Ellen Degeneres si-a invitat pentru prima oara sotia, actrita Portia De Rossi, la show-ul pe care il realizeaza din 2003, cele doua intrecandu-se in tandreturi si declaratii de dragoste. Ellen si-a rasfatat consoarta lesbiana, masandu-i picioarele in direct.


Una dintre cele mai cunoscute si apreciate vedete TV din SUA, Ellen Degeneres, si-a sarbatorit cele sapte luni de mariaj in direct la televiziune, chiar la emisiunea pe care o prezinta, "The Ellen Degeneres Show", de la NBC. Vedeta a invitat-o pentru prima oara in show-ul ei, care are peste 950 de editii din 2003 pana in prezent, pe consoarta ei cu acte in regula, actrita Portia De Rossi. Cele doua recunoscute lesbiene, care s-au casatorit anul trecut, la resedinta lor de la Beverly Hills, au facut spectacol in platou, intrecandu-se in declaratii de dragoste siropoase si dragalasenii. In momentul in care si-a invitat nevasta in studio, Ellen, vizibil emotionata, a prezentat-o pe aceasta cu mare pompa: "Invitatul special din aceasta seara este vedeta noului show de televiziune de la ABC, "Better Off Ted", care insa, intamplator sau nu, este si sotia mea. Va rog sa o aplaudati din toate puterile pe incantatoarea Portia De Rossi".

Au dansat ca doua nebune

La scurt timp dupa ce Portia a intrat in platou, actrita si partenera ei de viata au incins atmosfera dansand in ritmul muzicii care se auzea din fundal. S-au miscat languros si zambindu-si sagalnic, spre deliciul celor prezenti in platou. Dupa ce si-au terminat show-ul de dans si s-au asezat la taclale, intrecandu-se in a-si face complimente una alteia, Portia s-a plans ca o cam dor picioarele dupa zbantuiala de dinainte. Fara sa stea prea mult pe ganduri, Ellen a descaltat-o pe sotia ei, i-a luat picioarele in poala si a inceput sa-i maseze talpile si degetele, desi Portia a incercat sa-i domoleasca elanul: "Nu vreau sa te porti cu mine altfel decat cu un alt invitat", insa fara succes, asa ca a fost nevoita sa accepte tratamentul special din partea sotiei sale. In ciuda situatiei un pic jenante in care a fost pusa, Portia a recunoscut, cand Ellen a intrebat-o direct cum este casnicia lor, ca este foarte fericita si implinita. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats