vineri, 20 martie 2009

Back in business / Taher a sosit in Romania si pune cartile pe masa cu George Copos


Iordanianul care a investit opt milioane de euro in club lasa de inteles ca vrea sa devina, in continuare, patronul Rapidului.


"Mai ies din cand in cand in usa biroului sa vad daca vine Taher, dar pana acum nu a venit. Eu il astept", suspina George Copos in urma cu mai multe saptamani. Sesizand indiferenta cu care este tratat de arab, bossul de la ANA s-a reorientat catre alti investitori, insa, pana in clipa de fata, nu a reusit sa-i induplece pe Negoita, Valvis, Ostahie sau Tampiza sa investeasca in Grant. Rapid a inceput returul sub amenintarea falimentului, insa parcursul fara greseala din primele trei etape l-a facut pe Copos sa revina aproape de echipa.
Surpriza insa, pentru ca si iordanianul lasa de inteles ca va proceda la fel, atras, probabil, de mirajul Ligii Campionilor. Reintors pe plaiurile mioritice in urma cu doua zile, Taher a declarat ca a venit special pentru a lamuri situatia cu actionarul majoritar al giulestenilor. "De azi (n.r. - ieri) intram in paine, ne punem pe treaba. O sa ma intalnesc cu Copos si o sa lamurim lucrurile. Nu pot spune mai multe acum, pana nu ma intalnesc cu George. Am fost plecat in ultima luna din tara si nu mai cunosc situatia clubului", a precizat actionarul Griro pentru CANCAN, care, intrebat daca mai doreste sa devina numarul unu in Giulesti, a oferit un raspuns cu subinteles: "Daca mai vreau sa devin patronul Rapidului? Nu comentez. Pai, nu am investit o gramada de bani pana acum?". Anul trecut, Copos a incheiat cu Taher un contract de cedare a 80% din actiunile clubului in schimbul a 12,5 milioane de euro, dar, dupa aproape sase luni in care a investit in Giulesti, arabul a oprit finantarea, nemultumit ca nu a primit nicio actiune. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats