joi, 19 martie 2009

Gurile rele spun ca Jesus Luz s-a sarutat cu un fotomodel / O insala deja pe Madonna?


Iubitul Madonnei, manechinul brazilian Jesus Luz, s-a afisat cu o tanara sexy la o petrecere din orasul Rio, Brazilia, alimentand astfel speculatiile referitoare la faptul ca o insala deja pe Madonna.

Iubitul Madonnei, modelul brazilian Jesus Luz, da semne ca s-a plictisit de relatia cu diva muzicii pop.
El a fost surprins alaturi de colega sa de breasla, modelul brazilian Luciana Costa, in timp ce se plimbau in parc, in compania unor prieteni, pentru a nu da nimic de banuit. Jesus, in varsta de 22 de ani, s-a intalnit apoi cu Luciana la o petrecere, in orasul Rio, unde s-ar fi giugiulit toata noaptea.
"Jesus a fost atractia petrecerii si toate fetele au innebunit cand acesta si-a facut aparitia. Numai ca Luciana a fost cea cu care a dansat toata seara. Isi sopteau lucruri la ureche si se atingeau mai mult decat prieteneste. La un moment dat s-au si sarutat", a declarat un martor prezent la eveniment.

A linistit-o pe iubita oficiala

Luciana a tinut mortis sa o linisteasca pe Madonna, declarand: "Eu si Jesus suntem doar amici. Am iesit de cateva ori cu Jesus si am discutat despre cariera noastra si implicit despre relatia lui cu Madonna. Suntem doar prieteni, iar Jesus o iubeste pe cantareata. Nu il deranjeaza diferenta de varsta dintre ei", a spus Luciana.
Nici macar mama lui Jesus, Cristine Regina Da Silva, care este cu 13 ani mai tanara decat Madonna, nu este deranjata de diferenta mult prea mare dintre fiul ei si cunoscuta cantareata.
"Sunt mandra de relatia dintre ei si ma bucur ca Jesus este foarte fericit alaturi de Madonna", a spus Cristine, care lucreaza ca florareasa in Rio. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats