joi, 19 martie 2009

"Dr. Moarte" vrea sa ii ofere regelui pop nemurirea / Michael Jackson si-a vandut corpul



Anatomistul Gunther von Hagens, renumit pentru tehnica sa de imbalsamare a cadavrelor, pe care le expune in ipostaze socante, sustine ca a fost contactat de catre unul dintre angajatii regelui pop. Cercetatorul abia asteapta sa-l conserve pe cantaret, caruia ii promite ca dupa moarte il poate face mai frumos decat atunci cand era in viata.

Michael Jackson vrea sa fie "imortalizat" de catre controversatul "Doctorul Moarte", Gunther von Hagens, care il poate imbalsama cu tehnica sa unica. "Nu am voie sa divulg numele clientilor mei, insa pot spune doar ca unul dintre angajatii lui Michael Jackson ne-a contactat", a declarat von Hagens. Gurile rele deja comenteaza ca "dr. Moarte" nu are prea mult de lucru la corpul lui Michael, din cauza sutelor de operatii estetice pe care regele pop si le-a facut de-a lungul vietii si care l-au facut sa arate ca unul dintre exponatele artistului. "Ii voi da lui Michael nemurirea fizica, pentru ca el este deja nemuritor prin muzica sa", a declarat von Hagens, care are deja planuri mari cu clientul sau.

Intinerire dupa moarte

"Corpul lui Michael va arata perfect dupa moarte", a promis von Hagens, care nu este speriat de operatiile la care a fost supus pana acum regele pop. "In laboratorul meu exista si un salon de infrumusetare post-mortem, unde pot intineri si retusa orice defect al clientilor mei", a mai dezvaluit cercetatorul.
Von Hagens a inventat tehnica plastinarii, prin care cadavrul se goleste de grasime si de toate fluidele, apoi se reumple cu o serie de rasini speciale. Astfel preparat, corpul plastinat arata aproape "viu" si poate fi asezat in orice postura.

Mai face o operatie la nas

Michael Jackson se pregateste pentru a reveni pe scena muzicala. Pana in luna iulie, cand va incepe turneul de la Londra, starul a decis sa isi schimbe lookul. El a luat legatura cu cei mai priceputi chirurgi esteticieni din SUA, care ii vor reconstrui nasul. De-a lungul timpului, Michael a declarat ca a suferit doar doua interventii chirurgicale la nas, insa criticii cred ca numarul lor este mult mai mare. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats