joi, 19 martie 2009

Frank Colin o pastreaza in cont pe vedeta Prima TV / Viitorul sot al Mariei Marinescu nu renunta la Andreea Raicu



Logodnicul Mariei Marinescu, omul de afaceri de origine franceza Frank Colin, o pastreaza inca printre prietenii lui pe Andreea Raicu, cu care se pare ca a avut o relatie amoroasa in trecut. Pe contul sau de Facebook, acesta o are inca pe vedeta Prima TV, mentinand astfel fara sa vrea "blestemul" rivalitatii in dragoste dintre Maria si Andreea.

Viata amoroasa a Mariei Marinescu pare predestinata sa se lege mereu intr-un fel inexplicabil de cea a Andreei Raicu.
Dupa experientele cu Cristi Chivu si Tudor Vasile, iubiti pe care i-a avut in palmares si vedeta Prima TV, in viata Mariei a aparut un alt barbat care parea sa distruga tiparul existent. Asta pana s-a aflat ca si el a avut o relatie cu Andreea Raicu. Mai mult, "blestemul" acestei rivalitati pare sa fie unul aprig de vreme ce nici macar acum, in prag de casatorie cu omul de afaceri francez Frank Colin, acesta nu renunta la Andreea Raicu.
Logodnicul Mariei o considera inca pe prezentatoarea tv prietena lui, lucru atestat si de faptul ca aceasta este incadrata la sectiunea "friends" pe contul lui de Facebook, in ciuda animozitatii existente de ani buni intre ea si viitoarea lui sotie. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats