joi, 19 martie 2009

Sotul Oanei Zavoranu, surprins la un antrenament pugilistic / Pepe se antreneaza sa dea cu pumnul



Paparazzii CANCAN l-au surprins pe sotul Oanei Zavoranu impreuna cu doi prieteni la o sala de sport din Pipera. Pepe doreste sa revina in ring si sa devina boxerul de altadata. Acesta a inceput antrenamentul, atat pentru a se mentine in forma, dar si pentru o mai buna pregatire tehnica in ale boxului.

Latin loverul Pepe a fost surprins, marti, de paparazzii CANCAN in zona Dorobanti, la volanul BMW-ului sau, in timp ce se indrepta spre Soseaua Nordului.
Sotul Oanei Zavoranu a oprit intr-o parcare si si-a trimis unul dintre amici - care-i seamana foarte mult, putand fi confundat cu fratele lui Pepe - la celalalt autoturism al sau, pentru a-i aduce din portbagaj geanta cu echipamentul sport. Apoi, acestia s-au indreptat spre Pipera la o sala de antrenament, unde Pepe, fericit ca se afla in lumea sa, a trecut repede la vestiar, s-a schimbat si a inceput incalzirea, mergand cateva zeci de minute pe banda rulanta. Pentru a se mentine in forma, sotul Oanei Zavoranu scoate aproape 100 de euro din buzunar in fiecare luna: abonamentul pe 30 de zile, pentru pregatirea fizica - fara antrenor - necesara boxului este de 95 de euro pe luna, iar pe an 485 de euro. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats