joi, 19 martie 2009

Fiica bossului de la FRF este certata daca intarzie la lucru/ Raluca Sandu, colega de birou cu un papagal



Intrata de curand in lumea afacerilor, fiica presedintelui FRF, Mircea Sandu, Raluca, e nevoita sa-si imparta spatiul unde lucreaza cu cel mai colorat coleg posibil. Alaturi de biroul ei se afla "apartamentul" lui Rocco, un rasfatat papagal ara care o mustra daca intarzie la munca.

Fosta jucatoare de tenis Raluca Sandu nu mai vrea sa auda deocamdata de sport, in prezent fiind concentrata doar pe afaceri. Chiar inainte de a divorta, ea a cochetat cu ideea de a se lansa pe piata organizarilor de evenimente si a publicitatii, iar de cateva luni se poate spune ca a devenit un jucator cu pretentii in aceasta zona. Ca sa aiba mai multa forta ea s-a asociat in afaceri cu Fernando Enciu, fostul iubit al Loredanei de la Trident, si si-a stabilit cartierul general intr-un imobil din piata Rosetti din Capitala, unde partenerul ei avea deja sediul firmei sale. Interesant este ca, atunci cand si-a luat biroul in primire, Raluca a gasit acolo un coleg mai putin obisnuit: un papagal din specia ara. Pe nume Rocco, frumosul exemplar are deja cativa ani, stie sa vorbeasca si are parte de un tratament special.

Are o camera numai a lui

Doar pentru el a fost amenajata o intreaga camera din imobilul din piata Rosetti, cu atat de multe plante incat sa-i dea acestuia senzatia ca este intr-o padure tropicala. Foarte inteligent si jucaus, Rocco nu este deloc timid si nu se sfieste sa-i admonesteze pe colegii sai, inclusiv pe fiica bossului de la FRF, atunci cand acestia intarzie la munca sau nu se poarta frumos, mai ales ca poseda si un vocabular destul de bogat pentru a spune in limba romana ce are de spus. Se pare ca lui Rocco ii este familiar si limbajul mai putin ortodox, de care uzeaza fara jena la nevoie. Rocco a avut o partenera, dar a pierdut-o in momentul in care stapanii lor, Fernando si Monica Hoffman, au decis sa se desparta si sa isi imparta custodia celor doi. La plecare, Monica a luat-o pe partenera lui Rocco. Papagalii din specia ara sunt foarte longevivi, avand o speranta de viata de 50 de ani. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats