joi, 19 martie 2009

"Dansez pentru tine" pune la bataie 60.000 de euro / Iulia Vantur si Stefan Banica Jr. dau startul cu Bollywood


Al saptelea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" debuteaza vineri, 20 martie, la Pro TV, sub bagheta Iuliei Vantur si a lui Stefan Banica Jr. Marele premiu - de 60.000 de euro - va fi adjudecat dupa sapte saptamani de competitie in ringul de dans.

Opt vedete si opt oameni obisnuiti vor dansa pentru a castiga o viata mai buna sau o soarta mai blanda pentru o persoana draga. In prima editie concurentii vor fi notati de juriu in urma probelor de Bollywood si quick-step, acesta din urma pe piese din repertoriul international, la care actorul si textierul Florin Busuioc, care prezinta si Vremea la Pro TV, a creat versuri in limba romana adaptate la visul perechii care danseaza in ring. Primul dans din concurs, Bollywood-ul, va fi exemplificat de baletul emisiunii, dar si de o pereche de tineri indragostiti pentru care "Dansez pentru tine" a fost ca un fel de Cupidon.
Denis Bolborea, fostul partener de ring al campioanei Alinei Dumitru si Larisa Plesca, fosta partenera de dans a campionului Marius Urzica, s-au indragostit in timpul sezonului trecut al emisiunii si traiesc o poveste de iubire in toata regula.
Giulia si Andrei Stefan, castigatorii sezonului trecut al emisiunii, revin in platoul emisiunii "Dansez pentru tine". Pentru ca nu au dansat impreuna quick-step in sezonul trecut, cei doi si-au petrecut, in aceasta saptamana, multe ore la repetitii pentru ca dansul sa le iasa impecabil. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats