joi, 19 martie 2009

Maria Basescu a facut o noua cucerire / S-a jucat cu un motan



Maria Basescu este cunoscuta drept o iubitoare de animale, cea mai mare dragoste printre necuvantatoare a sotiei presedintelui fiind, pana acum, calul ei, Hotul. Acesta risca sa fie detronat de o pisica pe care doamna Basescu a "cunoscut-o" recent la centrul de echitatie si careia i-a acordat o atentie deosebita, dupa cum se poate observa si din imagini.

Aparent, a fost o vizita obisnuita la centrul de echitatie din Baneasa. Se stie ca doamna Basescu este foarte atenta cu Hotul si, cand nu calareste, da o raita pe la centrul de echitatie doar ca sa se asigure ca acesta este bine. Are grija si de cainii aciuati pe-acolo, maidanezi tratati regeste de doamna Basescu. Ca de obicei, aceasta a trecut intai pe la magazin sa le cumpere de mancare. A profitat ca se afla la mallul din Baneasa si a dat o raita prin magazine, de unde si-a cumparat cateva fleacuri, accesorii extrem de utile primei doamne.
Odata ajunsa la centrul de echitatie, doamna Basescu s-a dus glont sa-si vada Hotul. Acolo s-a "intersectat" cu actorul Denis Stefan, alias Codrut Medalion Fieraru, din telenovela "Regina", care tocmai se intorcea de la o partida de calarie.
Apoi, multumita ca totul e in regula cu Hotul, s-a indreptat spre masina. O pisica, cocotata pe un gard, i-a atras insa atentia. Zambind, prima doamna s-a apropiat de ea si a inceput sa o mangaie, rasfatand-o sub privirile vigilente ale SPP-istei care o insoteste pretutindeni. Rasfatul a durat cateva minute, spre incantarea patrupedului, care a stat sluj in fata primei doamne, bucuros ca are parte de atata caldura.Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats