joi, 19 martie 2009

Politistii nu pot sa o cheme la audieri / Dosarul Mihaelei Radulescu s-a blocat la Parchet


Trimis pentru inregistrare la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 4, dosarul in care Mihaela Radulescu este cercetata pentru furt calificat a ramas la procurori, desi acesta trebuia restituit politistilor Sectiei 26 pentru continuarea cercetarilor.


Dupa ce, la sfarsitul saptamanii trecute, a provocat un scandal monstru, care s-a sfarsit abia dupa interventia politistilor, Mihaela Radulescu a fost acuzata ca i-ar fi jefuit pe angajatii unui cotidian central care i-au facut mai multe fotografii. Pe numele vedetei de televiziune, devenita pe neasteptate suspecta de furt calificat si distrugere, s-a intocmit un dosar de cercetare penala. Conform procedurii, documentul a trebuit trimis la Parchetul de sector pentru inregistrare. La capatul acestei proceduri extrem de simple, politistii ar fi trebuit sa demareze ancheta. Adica sa o cheme pe Mihaela Radulescu la audieri, iar aceasta sa scrie si sa semneze o declaratie in care sa descrie, in amanunt, cum a ajuns in posesia unor bunuri care nu-i apartin si, eventual, chiar s-o amprenteze. Odata cu ea, la sediul Sectiei 26 ar fi trebuit chemat si martorul presupusului jaf, Dani Otil, care este iubitul prezentatoarei, si cei doi angajati ai ziarului, care au calitatea de victime. Dosarul insa nu s-a mai intors la politie, acesta urmand sa fie trimis la o data pe care numai procurorii o cunosc. Consecinta este aceea ca, in lipsa acestor hartii, ancheta este practic blocata.


Este in conflict si cu fostul sot

In paralel cu ancheta inceputa de politie, Mihaela se judeca si cu fostul sot, Elan Schwartzenberg. Acum patru zile, omul de afaceri a depus la Judecatoria Sectorului 1 doua actiuni, dintre care una in procedura de urgenta, pentru a obtine custodia micutului Ayan.
Elan considera ca fosta sotie a expus minorul nejustificat in public si nu este interesata de cresterea lui. Mai mult, i-a conditionat dreptul de a-si vizita copilul cu achizitionarea unei case in care Mihaela sa locuiasca impreuna cu fiul ei, a aratat Elan Schwartzenberg in plangerea adresata magistratilor. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats