joi, 19 martie 2009

Asistenta lui Capatos sufera din dragoste / "Macelarul" a si batut-o, a si parasit-o



Sexy-asistenta lui Dan Capatos nu mai are liniste. Eva Kent, pe numele adevarat Oana Oprea, a facut imprudenta de a se distra in Bamboo, sambata, fara iubitul ei, Cata "Macelaru' ". Acesta a fost enervat la maximum si de faptul ca blonda nu i-a raspuns toata noaptea la telefon. Urmarea: o bataie cu multi pumni.

Pentru ca sambata este una din zilele sale libere asistenta lui Dan Capatos a ales sa si-o petreaca distrandu-se. Din pacate, Oana Oprea nu si-a invitat si iubitul in clubul Bamboo, alegand sa mearga singura. Chiar daca initial Catalin "Macelaru'" iubitul ei, i-a trecut cu vederea nevoia de libertate, faptul ca nu i-a raspuns pe parcursul noptii la telefon l-a scos din minti.
Inchipuindu-si ca-l insala, Cata "Macelaru'" nu si-a mai tinut nervii in frau reactionand a doua zi ca o bruta. Acesta s-a repezit la ea cu pumnii invinetindu-i un ochi, nepasandu-i de faptul ca Oana trebuie sa se prezinte la emisiune in fata camerei, ceea ce de altfel a si facut. Noroc cu machiajul profesionist care i-a ascuns urmele unei batai, lasandu-i in schimb Oanei sufletul zdrobit. Dupa acest episod, blonda a ales sa-l paraseasca fara drept de apel pe afacerist. "Eu sunt mai libertina, iar el stie asta. Nu e adevarat, nu m-a batut, daca facea asta il dadeam in judecata. El este de acord cu absolut tot ceea ce fac. A inteles stilul meu de viata de la inceput. Am iesit fara el si in alte dati si nu s-a intamplat nimic. Nu am avut nicio discutie", ne-a declarat "bunesa" lui Capatos, care, in schimb, a renuntat la cariera de actrita porno de doi ani, de cand este iubita lui Cata "Macelaru'". Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats