joi, 19 martie 2009

Fiica presedintelui a demisionat din PD-L ca sa reprezinte Romania la Bruxelles / Independenta la europarlamentare


Elena Basescu a anuntat ieri ca va demisiona din PD-L si va candida ca independent la alegerile pentru Parlamentul European.

Mezina lui Traian Basescu a decis ca este mai bine, atat pentru ea, cat si pentru tatal sau, daca va demisiona din PD-L si va candida ca independent la alegerile europarlamentare din 7 iunie 2009. Recent, ea si-a anuntat candidatura pentru un loc in Parlamentul European, fapt ce a starnit numeroase comentarii pro si contra in mass-media. In urma acestora, Elena Basescu a tinut sa faca ieri cateva precizari. "Eu nu doresc sa ma ascund dupa listele unui partid, nu doresc ca tatal meu sa fie acuzat de nepotism si PD-L sa fie pus in situatia dificila de a alege intre mine si intelectuali si, ca urmare, am decis sa demisionez din PD-L", a mai spus fiica cea mica a presedintelui, cu precizarea ca va candida ca independent, iar dupa europarlamentare va reveni in PD-L.
"Sunt constienta ca nu am sanse reale de a ocupa un loc in Parlamentul European, mai ales ca legea prevede ca pana la 7 aprilie sa adun un numar de 100.000 de semnaturi, lucru aproape imposibil de realizat", a recunoscut Elena Basescu. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats