vineri, 29 mai 2009

Angajată să păzească noaptea cimitirul, făcea sex pe bani printre morminte



Ieşeanca Vasilica M., paznic la un cimitir din oraş, şi-a uimit şefii cand a cerut să lucreze numai in tură de noapte. Motivul ei era unul simplu: deloc speriată de vecinătatea morţilor, in timpul programului, femeia “presta” servicii sexuale printre cruci.

Bărbaţii dornici de senzaţii tari din Iaşi o ştiau bine pe Vasilica, paznic de noapte la un cimitir din oraş. Femeia, în vârstă de 30 de ani, se angajase, în urmă cu aproape un an, ca agent de pază şi le solicitase şefilor săi să lucreze în tură de noapte. De fapt, tânăra găsise astfel posibilitatea de a-şi practica, în acelaşi timp, şi a doua “meserie” a sa. Ea îşi ducea clienţii în spatele crucilor, pe cripte, pe băncile de piatră ale cavourilor şi, în nopţile mai reci, chiar în capela cimitirului.

Spune că e săracă


Deşi le oferea senzaţii inedite, Vasilica nu cerea un preţ mai mare decât al altor prostituate din oraş, aşa că avea mai tot timpul de lucru. În momentul în care a fost descoperită, Vasilica le-a spus an chetatorilor că provine dintr-o familie săracă, iar tatăl ei este bolnav de multă vreme, aşa că avea ne-voie de bani.

Veneau la Vasilica şi clienţi din alte oraşe

Constantin Stan (foto), proxenetul ieşean care avea grijă ca Vasilica să nu ducă lipsă de clienţi, a fost audiat şi a susţinut că el a ajutat-o pe femeie, care avea probleme financiare. “Tatăl ei era foarte bolnav şi era în spital. Avea nevoie de bani pentru a mai putea trăi. Atunci eu nu am făcut decât să o ajut”, a spus Stan, care a povestit că femeia avea clienţi care veneau şi din alte oraşe, atraşi de ideea de a face sex în cimitir.Sursa:www.libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats