miercuri, 4 martie 2009

Vine iar barza la 41 de ani? Pamela are burtica de gravida

Actrita a afisat la shopping, in Malibu, o burtica mai mult decat rotunjoara, alimentand speculatii ca ar fi insarcinata. Viitorul tatic al bebelusului este Jamie Padgett, cu care Pamela s-a mutat de curand.

Ajunsa la varsta de 41 de ani si dupa trei casnicii esuate, fostul iepuras "Playboy" Pamela Anderson nu se teme sa ia viata de la inceput si sa spere ca isi va gasi, la un moment dat, fericirea. Cuplata de doar cateva luni cu Jamie Padgett, apetisanta actrita s-a si mutat cu noul amorez in casa acestuia din California, dar asta doar pana se finalizeaza constructia la resedinta ei din Malibu, dupa cum a declarat starleta in urma cu putin timp. Insa se pare ca Pamela si noul ei iubit sunt atat de incantati de traiul in comun, incat au decis ca e timpul sa-si consolideze relatia amoroasa, cum altfel decat cu un bebelus. Si s-au miscat repede daca e sa ne luam dupa cele mai recente fotografii de paparazzi in care apare fosta vedeta din serialul de succes "Baywatch". Aflata, intr-o zi insorita, la shopping prin magazinele exclusiviste din Malibu, Pamela afiseaza in imagini o burtica destul de rotunjoara, ceea ce a dat loc speculatiilor ca starleta este din nou insarcinata, la 41 de ani. Imbracata in maiou si pantaloni foarte scurti de culoare alba, Pamela n-a incercat nicidecum sa-si ascunda burtica, ba chiar si-a mangaiat de cateva ori pantecul, extrem de grijulie.

Gurile rele zic ca e doar grasa

Pamela Anderson a marturisit, in numeroase randuri, ca isi doreste cu disperare sa devina din nou mama. "Sa fii mama este cel mai frumos lucru din viata unei femei. M-am bucurat de fiecare moment atunci cand am fost insarcinata si-mi doresc sa repet experienta atunci cand o sa intalnesc barbatul potrivit sa devina tatal copiilor mei", afirma Pamela. Actrita are doi baieti, in varsta de 12 si respectiv 13 ani, cu primul ei sot, turbulentul rocker Tommy Lee. Desi rotunjimile afisate de Pamela par a fi cele ale unei gravide, gurile rele sustin ca nu e vorba despre nicio sarcina, ci doar de kilograme in plus, care s-au depus, cam inestetic ce-i drept, in special pe burtica. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats