miercuri, 10 iunie 2009

Nu e prima data cand nimereste numerele la 6 din 49








Un pompier din Galati se lauda ca a castigat cele 11 milioane de la Loto


Un maistru militar angajat la unitatea de pompieri din Galati sustine ca este marele castigator al premiului de 11 milioane de euro pus in joc de Loteria Romana, duminica, la 6/49.




Barbatul le-a spus mai multor colegi ca a castigat, dar nimeni nu a vazut biletul. El este angajat al Ministerului de Interne si lucreaza ca maistru la o unitate de pompieri din municipiul Galati. Are 48 de ani si, potrivit informatiilor obtinute de la conducerea unitatii, este casatorit si are un copil.
El a dorit ca identitatea sa sa ramana secreta. De la sefii norocosului am aflat ca acesta este in concediu, motiv pentru care a putut sa vina direct la Bucuresti, la sediul Loteriei Romane, pentru a-si revendica premiul.
Colegii lui spun ca este un jucator pasionat si a mai castigat de-a lungul timpului, dar este pentru prima data cand a reusit sa ghiceasca toate cele sase numere. El a jucat un bilet in valoare de 15,7 lei la agentia 17-010 din Piata Energiei din Galati, mizand pe numerele 7, 15, 19, 30, 37, 44 si obtinand astfel un castig de 46.171.670 lei.


Ce si-ar putea cumpara?


Limuzina ca a lui Irinel

Cu 600.000 de euro, galateanul si-ar putea cumpara un Rolls Royce Phantom, exact ca limuzina lui Irinel Columbeanu. Rolls-ul are 6 metri si dotari de lux: scaune din piele Connoly, interior din lemn de artar, linie audio-video de ultima generatie, telefon cu bluetooth si sistem de navigatie prin satelit.
600.000 euro


Avion de 450.000 de euro

Ca sa nu mai depinda de altii, milionarul si-ar putea angaja un pilot si sa-si cumpere un avion, ca marii afaceristi. Irina Schrotter a fost prima femeie din Romania proprietara a unei aeronave de dimensiuni mici, care costa 450.000 de euro. Desi valoreaza atat, avionul este prevazut doar cu patru locuri.
450.000 euro



Iaht ca al lui Dan Diaconescu

In schimbul sumei "modice" de 2.368.000 de euro, castigatorul poate sa-i faca in ciuda lui Dan Diaconescu si sa-si cumpere un iaht exact ca al lui. Jurnalistul este posesorul unei ambarcatiuni ultraluxoase, marca Princess 21 M, care are nu mai putin de patru dormitoare. Dan Diaconescu plateste anual 11.000 de euro doar pentru a tine iahtul in portul Napoleon din sudul Frantei.


Ceasuri din aur, ca politicienii

Cel mai renumit ceas de politician roman ii apartine lui Ion Iliescu: este vorba de un Rolex din aur, in valoare de 20.000 de dolari. Ceasul a intrat in posesia fostului presedinte "sarac si cinstit" in 1996, iar Iliescu a declarat ca l-a primit cadou de la un emir arab. Un ceas scump poarta la mana si pedelistul Adriean Videanu, care a costat 15.000 de euro. Este vorba de modelul Hublot Big Bang din aur , care are in componenta titanium si kevlar - material folosit la fabricarea vestelor antiglont.

"Palatul" lui Gigi Becali

"Palatul" lui Gigi Becali de pe Aleea Alexandru a fost achizitionat de la mostenitorii industriasului Max Auschnit contra sumei de sapte milioane de euro. In conditii de criza economica, probabil ca in urma negocierilor poate fi cumparat cu circa cinci milioane de euro. Cele 20 de camere au fost restaurate dupa moda anilor ?30, cu peretii poleiti cu aur de 24 de carate. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats