joi, 12 martie 2009

Eva Herzigova a dat petrecere mare in Caraibe de ziua ei S-a iubit pe iaht cu un multimilionar

Frumoasa cehoaica, care a implinit 35 de ani, si-a sarbatorit aniversarea pe o ambarcatiune de lux din St. Barts, alaturi de cativa prieteni apropiati si de multimilionarul ei iubit, italianul Gregorio Marsiaj. Senzuala in costumul de baie, Eva l-a innebunit pe partenerul ei, care nu s-a putut abtine si a pipait-o si a sarutat-o peste tot, in vazul invitatilor.


Binecunoscutul model ceh Eva Herzigova a implinit 35 de ani si si-a facut de cap asa cum se cuvine pentru o asemenea varsta. Pentru a sarbatori departe de ochii curiosilor, Eva o organizat o excursie in Caraibe, la St. Barts, unde a plecat insotita de cativa prieteni apropiati si de iubitul ei, multimilionarul italian Gregorio Marsiaj. Petrecerea a avut loc pe un iaht superluxos, in largul marii, plin de baloane si de flori, in cinstea sarbatoritei. Eva, care a fost rasfatata cu zeci de cadouri, a avut parte si de un tratament special din partea logodnicului ei. Imbracata sexy, doar in costum de baie, Eva a dansat pe punte, languros, prin fata lui Gregorio, care n-a ramas deloc indiferent la unduirile frumoasei lui iubite.
Excitat la maximum, el a luat-o pe Eva in brate si a asezat-o pe un sezlong aflat in apropiere, incepand sa o pipaie si sa o sarute peste tot pe corp, fara sa mai tina cont de faptul ca langa ei se afla una dintre invitatele la petrecere. Eva a raspuns pe masura gesturilor de tandrete ale partenerului ei de viata, amandoi giugiulindu-se ca si cum erau singuri-singurei pe iaht, spre disperarea amicei aflate langa ei, care nu mai stia cum sa-si intoarca privirea. Dupa ce s-au intrecut in gesturi de afectiune, Eva si Gregorio s-au ridicat brusc de pe sezlong si s-au dus sa faca o baie in ocean.

Si-a mangaiat testiculele

Dupa o baie scurta, cei doi au revenit pe iaht, insa se pare ca apa rece nu prea a reusit sa-l racoreasca pe italian care, in momentul in care si-a pus sortul pe el, a inceput sa-si mangaie testiculele, fara sa-si poata lua ochii de la iubita lui, Eva. Se pare ca modelul ceh si-a gasit intr-adevar jumatatea in persoana multimilionarului, cu care are si un copil, George, care a venit pe lume in 2007. Eva, care are o avere estimata la 20 de milioane de dolari, a fost casatorita cu Tico Torres, component al renumitei trupe Bon Jovi, intre 1996 si 1998. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats