joi, 12 martie 2009

Isi deranjeaza vecina cu vocalizele Ianna, reclamata la politie pentru galagie

Componenta trupei Ladies, Ianna, are de mai multa vreme niste "meciuri" cu o vecina din bloc, care se plange de faptul ca blonda face prea multa galagie. Razboiul pornit intre cantareata si vecina ei s-a soldat, zilele trecute, cu o vizita a unui echipaj de politie la usa Iannei.

Membra trupei Ladies, Ianna, s-a trezit, zilele trecute, cu politia la usa. Speriata initial, blonda s-a linistit atunci cand a auzit care era motivul pentru care politistii i-au facut o vizita. Oamenii legii primisera o reclamatie telefonica la sectie din partea unei vecine, care s-a plans de galagia ce razbate din apartamentul cantaretei in fiecare zi si care este insuportabila. Ianna a inteles imediat despre ce era vorba si, mai ales, cine sta in spatele acestei plangeri, ea avand de multa vreme conflicte cu o femeie mai in varsta, care sustine ca o deranjeaza faptul ca Ianna canta acasa.

Sotul meu ar putea sparge geamurile

"Stiu cine mi-a facut plangerea. Dar nu cred ca este justificata. Fac vocalize zilnic si eu si sotul meu, dar nu exageram. Ganditi-va ca Tavi (n.r. - sotul Iannei) e tenor, ar putea sparge geamurile, daca si-ar propune asta, dar nu facem niciunul asa. Niciodata nu cantam la ore nepotrivite. Si nu cred ca e deranjant sa auzi pe cineva cantand vocal sau la pianina. E mai mult asa, o inchipuire de-a dansei", ne-a declarat blonda. Ianna a precizat ca politistii au inteles perfect situatia si nu i-au dat nicio amenda. "Domnii de la politie m-au inteles si chiar m-au recunoscut, ceea ce a fost flatant. Nu mi-au dat nicio sanctiune, dar m-au sfatuit sa incerc sa ma inteleg cu vecina mea ca sa nu mai avem conflicte pe viitor", ne-a spus ea. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats