joi, 12 martie 2009

Scandal in lumea muzicii populare Trei cantareti celebri au sabotat-o pe Ionela Prodan

Desi a acceptat initial invitatia de a canta la spectacolul Ionelei Prodan, fapt ce a determinat-o pe aceasta sa o puna cap de afis, Stefania Rares a plecat in Italia si a fost de negasit in ziua spectacolului. In timp ce apropiatii Ionelei sustin ca a fost sabotaj pe fata, colega ei de scena declara ca nu-si permite sa cante ca altii "sa-si faca avantaje".

Pe 8 Martie, la Sala Radio, Ionela Prodan a fost vedeta unui show de amploare. Capete de afis: Stefania Rares, Elena Merisoreanu si Gheorghe Turda. Desi au fost anuntati ca invitati speciali, niciunul dintre cei trei nu si-a facut aparitia in ziua spectacolului spre disperarea Ionelei. Mai mult, potrivit declaratiilor celor implicati, nu s-au sinchisit nici macar sa anunte ca nu ajung. "Cu o ora inainte de inceperea spectacolului, l-am contactat noi pe Gheorghe Turda, care ne spusese ca pleaca in Italia, dar ca ajunge in timp util pentru show. Ne-a marturisit linistit ca este tot in Italia pentru ca treburile s-au prelungit. Doamna Merisoreanu a anuntat de pe o zi pe alta ca pleaca in SUA, o scuza putin trasa de par, iar despre Stefania Rares am aflat de la Turda ca este si ea in Italia. In schimb, Margareta Paslaru si Cristina Stamate, oameni adevarati ai scenei au venit cu ore bune inainte de incepere pentru a se pregati. Cred ca toata aceasta poveste a fost putin premeditata! Eu personal refuz sa mai lucrez cu ei vreodata", ne-a declarat Eugenia Florea, organizatoarea spectacolului.
Ana Maria, fiica Ionelei Prodan, a fost mult mai vehementa: "Nu inteleg de ce si-au permis sa boicoteze astfel spectacolul mamei mele. Cand avea emisiune si ii chema, pentru ca nimeni nu-i mai baga in seama, era bine! Sunt fericita ca nu a intrebat nimeni de ei."
Declaratiile Stefaniei Rares sustin intr-un anume procent ideea de boicot. "Daca as fi stiut ca este spectacolul ei nu as fi acceptat niciodata sa cant acolo. Consider ca sunt o cantareata cu ani buni de meserie ca sa mai sarbatoresc pe cineva. In Italia am mers sa cant pe bani. La Sala Radio nu as fi fost platita si ne intereseaza si pe noi banii ca avem chirii de platit. Daca Ionela s-a sarbatorit si scrie toata presa ca este milionara, de ce nu a zis ca ne da ea ceva?! Nu mai sarbatoresc pe nimeni care isi face avantaje, ma sarbatoresc si eu", ne-a declarat interpreta de muzica populara. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats