joi, 12 martie 2009

Minigradina de verdeturi langa dormitor Bahmuteanca si-a pus leustean in balcon

Pentru ca Silviu Prigoana a tinut mortis ca in curtea vilei pe care o au in Pipera sa fie numai gazon, Adriana a gasit o alta locatie ca sa amenajeze o mica gradina la care visa de mult: spatiosul balcon de la dormitorul matrimonial.


Preocupata sa-i asigure fiului sau, Maximus, o alimentatie cat mai sanatoasa, Adriana Bahmuteanu si-a transformat balconul intr-o minigradina de verdeturi si fructe. Vedeta a chemat, ieri, la ea un gradinar, care a avut ca sarcina nu doar amenajarea gazonului din curtea vilei din Pipera, ci si a spatiosului balcon de la dormitorul matrimonial. Astfel ca, printre Yucca si alte plante exotice, aici au aparut si ghivece uriase cu leustean.
"O sa mai pun zmeura si capsune. M-am gandit la cel mic si am zis sa manance verdeata si fructe naturale. Prigoana nu m-a lasat sa fac gradina in curte pentru ca el vrea gazon ca sa aiba copilul unde sa se joace. Asa ca el este stapan pe curte, eu m-am facut stapana pe balcon", ne-a spus Adriana Bahmuteanu, care, in paralel, ii dadea indicatii pretioase gradinarului. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats