joi, 12 martie 2009

Asistenta lui Capatos se antreneaza pentru a scapa de energiile negative Eva Kent s-a apucat de box

Blonda care il asista pe Dan Capatos in emisiunea "Un Show Pacatos", Oana Oprea, alias Eva Kent, a inceput sa faca box. Pentru ca s-a simtit amenintata, ea vrea sa invete sa se apere si a inceput sa frecventeze o sala de sport, unde se antreneaza cu tehnicianul Marian Ivana.

Dupa ce s-a trezit in mijlocul unui scandal care s-a soldat cu amenintari cu bataia la adresa ei, asistenta lui Dan Capatos din emisiunea "Un Show Pacatos" si-a pus serioase semne de intrebare in privinta sigurantei sale.
Satula sa se teama, Oana Oprea, alias Eva Kent, a apelat la ajutorul unui prieten, care a sfatuit-o sa mearga la box. Fostei vedete de filme XXX i-a placut ideea si a inceput pregatirea sub indrumarea antrenorului Marian Ivana, cunoscut in lumea sportului ca tehnician de box feminin, dar si in showbiz ca specialistul care se ocupa de vedetele care boxau la gala "Stele verzi" de la Pro TV.

A inceput pregatirea de zece zile

"Eva este o buna prietena si eu am sfatuit-o sa vina la sala pentru ca ii va prinde bine. S-au facut deja zece zile de cand a inceput pregatirea si este foarte incantata. Deocamdata nu se poate spune ca boxeaza, pentru ca mai e cale lunga pana acolo. Acum face serii de exercitii diverse, cu elemente de tae-bo, box thailandez, de elongatie etc, care o vor ajuta sa obtina o conditie fizica buna si niste forme frumoase. Sportul este investitia cea mai eficienta pe care o putem face in ceea ce ne priveste, plus ca e cea mai buna cale de a-ti canaliza energiile negative", ne-a spus Marian Ivana, care ne-a precizat ca decizia Evei de a se apuca de box a avut doar initial legatura cu amenintarile Nikitei, acum convertindu-se intr-o pasiune pozitiva.
Marian Ivana a mai antrenat-o pe Roxana Ciuhulescu, precum si pe Sanda Ladosi. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats