joi, 12 martie 2009

A calcat "Puriul" Stramb? Cine e femeia misterioasa cu care si-a petrecut Rednic trei ore

Tehnicianul dinamovist a fost fotografiat de paparazzii CANCAN in compania unei femei. Pasii foarte calculati facuti de cei doi ar putea conduce spre ideea unei posibile relatii intre ei. Antrenorul sustine ca persoana cu care a fost surprins este o fosta menajera de la Dinamo, venita sa-i faca ordine intr-un apartament din zona Aviatiei.


Mircea Rednic este perceput de opinia publica drept un barbat serios, fiind casatorit si avand doua fete. In urma cu aproape doua saptamani, antrenorul a fost la un restaurant alaturi de alti doi dinamovisti, secundul Jean Vladoiu si preparatorul fizic Marco Oneto. Dupa ce au mancat impreuna, cei trei s-au separat. "Puriul" s-a urcat in bolidul sau, marca Mercedes, si a plecat grabit. In fata hotelului Crystal Palace, tehnicianul a oprit brusc masina pentru cateva fractiuni de secunda, suficiente insa pentru ca pe scaunul din dreapta sa urce o doamna intre doua varste. Apoi, autoturismul condus de Rednic a virat scurt, intrand pe niste alei laturalnice. Apoi, surpriza! Tehnicianul dinamovist a dat-o jos pe femeie, la doar cateva minute de la intalnire. El a mai mers cateva zeci de metri, a parcat masina si a urcat intr-un bloc de pe strada Scoala Herastrau. Femeia a ramas in strada si, la putin timp, a intrat in aceeasi cladire. Dupa aproximativ o ora si jumatate, doamna a parasit imobilul, urmata la 45 de minute de Rednic.

Sustine ca ii face curatenie

Contactat de CANCAN, antrenorul celor de la Dinamo si-a expus varianta in legatura cu misteriosul personaj din viata sa: "Cea din fotografii este o femeie amarata. Lucreaza la Dinamo. Mi-a spus ca are probleme cu banii si m-a intrebat daca o pot ajuta. I-am spus ca am un apartament pe care il inchiriez si am angajat-o sa imi faca ordine in el. De-a lungul timpului, in acea locuinta au stat australianul Griffiths si mai multi dinamovisti. De ce am dat-o jos cu putin inainte de a ajunge la bloc? Pentru ca stiu ca sunt mereu urmarit si nu am vrut sa dau nastere la suspiciuni. Daca era vreo "bunaciune", mai ziceam, dar asa nu stiu daca are rost sa faceti tam-tam pe chestia asta", a spus Rednic, care nu a precizat de ce a fost necesar sa fie si el prezent in apartament in timpul efectuarii curateniei. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats