joi, 12 martie 2009

Protesteaza in Capitala, acuzandu-i pe anchetatori Fata dezvirginata de popa a intrat in greva foamei

Fata care l-a acuzat pe preotul din sat de viol a intrat, ieri, in greva foamei, impreuna cu tatal ei, in semn de protest fata de modul in care s-a desfasurat ancheta.

Roxana Zambrea si tatal ei, Vasile, au declarat, ieri, din fata Primariei Capitalei, unde au ales sa protesteze: "Vrem o ancheta dreapta, vrem sa se ia masuri impotriva autorului si a politistilor si procurorilor care au tergiversat cazul. Incepand de dimineata suntem in greva foamei si nu vom renunta pana cand nu se vor lua masuri". Desi s-a dispus inceperea urmaririi penale impotriva preotului Ionel Jianu, acuzat ca a deflorat-o cu degetul pe Roxana Zambrea, tanara si tatal acesteia sustin ca rezultatele raportului medico-legal sunt suspecte.
Potrivit avocatei fetei, Maria Bicescu, din concluzii reiese ca de pe mucurile de tigara nu s-a putut reconstitui profilul genetic al preotului, iar explicatia a fost aceea ca ar fi fost nevoie de o cantitate cu mult mai mare decat aceea gasita. In ceea ce priveste sangele de pe servetele, s-a putut reconstitui profilul genetic al fetei, insa nu din probele de sange, ci din cele de transpiratie. Potrivit raportului, sangele nu este de natura umana, a mai spus avocata Bicescu. Aceasta este hotarata sa ceara o noua analiza a probelor, intrucat considera ca se doreste tergiversarea anchetei. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats