marți, 3 martie 2009

Magda Ciumac purta conversatii cu divinitatea, mijlocita de ingeri "Ii zicea lui Dumnezeu "Sefu'"

Magda Ciumac obisnuia sa vorbeasca cu Dumnezeu, se folosea de copil ca sa fure din magazine si a fugit de acasa cu banii furati de la Tolea - aceste acuzatii au fost facute, ieri, de martori, sub juramant, in procesul in care vedeta TV si luptatorul K1 disputa custodia copilului.

Cu gandul sa-i dea replica Magdei, pazita de bodyguarzi la proces, Tolea Ciumac a mers ieri inconjurat de patru fotomodele. "Ca sa ma apar de prostia Magdei", a explicat el zambind, dupa ce a fost parasit de tinere. Magistratii Judecatoriei Sectorului 3 au audiat ieri trei martori in vederea pronuntarii divortului si stabilirea parintelui caruia i se va incredinta copilul. Tatal Magdei vrea ca Sasa sa fie crescut de Tolea, pentru ca fiica lui "nu are barbat, ci mai multi prieteni", si nu vrea sa-si vada nepotul intretinut de "un turc sau un francez". O fosta prietena a sotilor a declarat in fata judecatorilor ca Magda se folosea de micutul Sasa ca sa fure din magazine.
"Mi-a aratat cum fura mancare, lapte, scutece si obiecte pentru gospodarie. Le ascundea in carutul copilului. Are si dosar la politie", a declarat Marilena Vladu. "Ba chiar am auzit-o cand vorbea cu Dumnezeu, prin intermediul unor ingeri. Ii zicea lui Dumnezeu "Sefu?"", a mai povestit femeia. Nici macar marturia fratelui ei nu i-a fost favorabila. Tanarul a recunoscut ca toate certurile porneau de la ea si ca vedeta TV a sustras 4.000 de euro de la Tolea si a fugit de acasa. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats