marți, 3 martie 2009

Ogica se pregateste pentru confruntarea cu asasinul disidentului Gheorghe Ursu:"Daca-i dau un picior, ii fac dubla fractura!"

Marian Clita, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru uciderea disidentului Gheorghe Ursu, care a fost eliberat anul trecut din puscarie, a ridicat manusa pe care i-a aruncat-o Stelian Ogica si a acceptat sa se bata cu acesta.

La auzul vestii ca Marian Clita a acceptat lupta, Ogica a declarat ca ii va rupe oasele adversarului, fara sa-l loveasca. "Ma bat legat la maini, ca sa aiba si el o sansa. Nu lovesc cu mainile, doar ma apar asa usor. Daca-i dau un picior mosului ala, ii fac dubla fractura, il arunc in boscheti. Eu fac 120 de kilograme la impins si dau cu picioarele ca Ionut Iftimoaie. Ne intalnim la orice ora vrea, unde vrea", a declarat Ogica. Pe de alta parte, Clita a aruncat vorbe grele, menite sa-l inraiasca si mai tare pe giurgiuveanul supranumit "spaima loteriei". "Ma bat cu pinguinul ala fara nicio problema! Nu mi-e frica de el. Da? vreau ca miza sa fie 5.000 de euro. Il pun la pamant pe Ogica, il fac praf", a spus raspicat Clita. Acesta a fost provocat de Ogica la o bataie dupa ce a sustinut ca i-a facut giurgiuveanului "caleasca" in arest pana a vrut sa-si taie venele si ca si-a batut joc de el, punandu-i intre degete bucati de ziar imbibate in alcool, carora le-a dat foc. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats