marți, 3 martie 2009

Iulia Vantur vorbeste despre barbatul care o urmareste cu flori prin oras:"Nu vreau sa-l vad in viata mea"


Cancan l-a deconspirat in editia de ieri pe cel care ravneste la inima Iuliei Vantur. Fostul iubit al Ilincai Vandici, Bogdan Ivanof, tresalta de fericire la gandul ca ar putea sa o cucereasca pe blonda de la Pro tv, mai ales ca aceasta este acum libera, dupa despartirea de Marius Moga. Spre nefericirea acestuia, insa, Iulia nici macar nu vrea sa auda de el, declarandu-ne sec ca nu o intereseaza absolut deloc.

Bogdan Ivanof, despre care unii zic ca este un "vanator de vedete", a ticluit weekendul trecut o strategie de cucerire a Iuliei Vantur. Paparazzii Cancan l-au surprins duminica pe fostul iubit al Ilincai Vandici in timp ce dadea tarcoale cu masina sediului Pro tv. Pe scaunul din dreapta acesta avea un imens buchet cu trandafiri rosii. Dupa ce a vazut ca masina celei la care viseaza este in curtea Pro Tv-ului a plecat, revenind dupa cateva zeci de minute cu un valet de culoare, pe care l-a platit pentru a lasa la receptia televiziunii buchetul pe care l-a cumparat cu pasiune pentru Iulia Vantur.
Vedeta Pro Tv a crezut ca buchetul de flori nu vine de la vreun barbat care vrea sa o cucereasca, ci, asa cum ne-a declarat, este de la cineva care o place pur si simplu. "Primesc multe flori de la diferiti barbati", ne-a marturisit ea nedand vreo importanta gestului. Insa ieri, dupa aparitia materialului, Iulia a fost sunata de o prietena, care a intrebat-o daca stie ca Bogdan Ivanof este indragostit de ea, povestindu-i depre materialul din Cancan.
"Nu-l cunosc pe acest baiat. Nu o sa ies cu el niciodata. Nu ma intereseaza. Nu vreau sa-l vad in viata mea. Ieri am fost sunata de o prietena, care mi-a spus despre articolul care a aparut la voi. Habar nu aveam de la cine sunt florile. Nu voi da curs niciunei invitatii care va veni din partea acestuia. Si, da, acum sunt tot singura", ne-a declarat Iulia Vantur. Sursa: www.cancan.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Persoane interesate

CONTOR Statcounter


View My Stats